bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Trinny eto bebironcic, neko bi sa nasim primanjima pevao na sav glas... a mi ne umemo da izadjemo na kraj, iako sve sto kupim, ja gledam da ustedim maximalno, kad odemo u big shoping, a uveliko nam se smanjila potrosnja zbog toga... ali opet, pored 2 kredita zbog kupovine stana, i opremanja... a jos uvek nam treba mnogo toga za stan, samo sto smo sad stopirali kupovinu, jer zelimo sebi da priustimo more ove godine, pa odvajamo pare za letovanje. Ne vredi, pratim svaki dan vesti, i svaki dan je neko novo poskupljenje, evo sad najavili struju za 35-40% gore! i kazite mi jel to normalno, a skoro su je poskupeli! a sto se tice kuhinje, ja se polao snalazim,i sta god da napravim novo, meni to uspe, samo sto jos uvek nisam vicna da pravim kao ti Nedjo! ne znam bas jos da se snadjem od nicega da napravim, i da je jos i ukusno! pa valjda treba praksa, a? sigurno Trinny...ipak je u Bg malo bolja finansijska situacija.....ne znam kolika su vasa primanja,ali veruj mi,sigurno duplo veca ako ne i vise od nasih,a cene su svuda iste....a sto se tice poskupljenja....to,na zalost, vise nikog ne iznenadjuje....samo se pitam do kada ce tako Zivot u Beogradu je jako skup Sada cu sigurno biti off,ali nadam se da mi oprastate Ne znam u kom pogledu mislis,Rivana,da je skup?!Pa,sve cene su iste u svim gradovima,tipa struja,voda,komunalije,grejanje,benzin,hleb,mleko...da ne nabrajam sada sve zivo!Kao i u Beogradu tako i u drugim gradovima ljudi moraju da jedu,oblace se,placaju racune....Stvarno ne kontam.....a,da li u Beogradu neko radi i ima platu 10-12 000 kao u gradovima u unutrasnjosti Srbije?!Ne zelim da se prepucavam,ali jeste cinjenica da su u Bg-u jako vece plate i da ljudi u unutrasnjosti,pogotovo jug jako tesko zive!I za nekog je misaona imenica da ima platu ili mesecna primanja u porodici 30-40 000 din