Skoki
|
Moram da kazem Tasha svaka cast. MM i ja imamo dogovor da jednom mesecno idemo u kupovinu, tada odemo u neki veliki market i nakupujemo otprilike za mesec dana, od mesa, zaledjenog povrca, kucne hemije, licne higijene itd. Obicno se tu nadje i po koja igracka za Leu, naravno i po nesto za kucu, obavezno ili case, solje, krpe, serpe, ustvari sta nam se svidi. Nikada nas racun nije izasao ispod 15.000-28.000din. a budzet nam je nikako preko 30.000din. Onda ostatak meseca kupujemo hleb i eventualno po neku sitnicu. Super je sto primamo platu iz tri dela, ja svakog 1-og, MM svakog 5-og prvi deo i 15-og drugi deo, pa uspemo da razvucemo. Naravno imamo i kredite za kola, kucu, komp, pa gde su kucni racuni, ima toga. U svakom slucaju kada se oduzmemo i saberemo ostane nam po par hiljada da troskarimo svaki dan. I mm i ja imamo stalne poslove i nemamo mnogo novcanih problema, plus mm radi i privatno kod brata pa te pare trazimo da nam isplati 2x godisnje i to nam je za letovanje i zimovanje, taman uleti. Inace ja sam veliki kupoholicar, i moram barem jednom mesecno nesto sebi da kupim ili cu uvenuti, mislim na neku vecu stvar, za dete necu ni da pominjem, ima stvari koje je samo jednom obukla, jel ne mogu da dodju na red. Mislim da je mm-ova majka nikada nije videla dva puta u istom. Cak je i mm digao ruke od mene, sta vise ako se posvadjamo, pomirenje se desava iskljucivo u nekom trznom centru . Zaboravila sam da dodam, da iskljucivo koristim kartice, jer mi je tako lakse da pratim koliko sam i na sta potrosila, a u novcaniku nikada nemam vise od 1.000 dinara kesa.
|