|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Redovne ginekološke kontrole
10.10.2012 12:19:32   
Verolina
Znaci, osnovni pregledi sa UZ 6000. Bravouser posted image
To bi bilo super da u mom DZ , na primer, UZ aparat nije iz 1950-e. Mislim, bas sam ljuta....Tako su i za zubare uradili. Izjednacili im cene sa privatnicima, a kvalitet materijala, ne da odstupa, nego se ne da porediti. I sad zubari rade sa decom i trudnicama, a ostatak vremena sta rade? pa naravno, igraju karte.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 26
10.10.2012 13:34:57   
sneza24
Pitam se samo da li oni koji su doneli ovu odluku imaju mozda majku,sestru,zenu ili cerku.user posted image
Ja bi trebala u decembru da idem na redovnu kontrolu a sledeca tek 2015 a ako ne da platim 6000 din pitam se samo za sta da dam te pare.Za ultrazvuk iz drugog svetskog rata?

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 27
10.10.2012 13:38:02   
Anoniman
Snežo, imaju, ali imaju i dovoljno para da te žene verovatno i ne znaju gde je državni DZ.

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 28
10.10.2012 13:52:09   
lesica
Nego zene da vidite moju dr iz doma zdravlja kako je pobesnela zbog ove odluke. I sad smislja i izmislja zenama potencijalne probleme kako bi mogla da odradi rutinske preglede. A da sam ostala u prethodnom domu zdravlja..user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
10.10.2012 14:27:28   
sneza24

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Snežo, imaju, ali imaju i dovoljno para da te žene verovatno i ne znaju gde je državni DZ.

A sta da rade zene koje nemaju para za pregled.user posted image
Svaki danom se sve vise razocaram zemljom u kojoj zivim.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
10.10.2012 16:07:54   
milenatea
ja idem na 3 meseca na kontrolu zbog grlica i to ne mogu da mi ukinu, dva puta sam operisana laserom i grlic je jos uvek jod negativan. nemam nameru da placam bilo sta kada mi od plate odbijaju. ovo nije normalno sto pise u clanku koji je tash postavila, van svake pameti, pa meni se vratio CIN za 7 meseci, za tri godine bi presao u carcinom in situ. u slucaju da ne mogu na preglede o trosku fonda, verujte mi da cu napisati tuzbu. jadna li je ova nasa zemljica user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 31
10.10.2012 16:38:10   
Ivana.

IZVORNA PORUKA: sneza24

A sta da rade zene koje nemaju para za pregled.user posted image
Svaki danom se sve vise razocaram zemljom u kojoj zivim.

Da laze, eto sta treba da radi. Pa lepo odmah da pocnemo i da krademo. Majke mi moje u ovoj drzavi vise nema zivota, ovo je GENOCID nad sopstvenim narodom.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 32
10.10.2012 16:50:41   
Anoniman
Pošto vodim trudnoću u bolnici, nisam imala prilike da vidim da je iko odbijan sa pregleda, a uvek je krkljanac. E sad u dispanzeru je sigurno druga priča...
I meni redovna kontrola podrazumeva odlazak jednom u 6 meseci: jednom za papu, drugi put na pregled. Ali pošto se u bolnici zna čekati i po 8 sati, a ja to vreme nemam, ove preglede odrađujem privatno i plaćam iz svog džepa.user posted image

(odgovor članu Ivana.)
  Direktna veza do poruke: 33
10.10.2012 21:46:47   
Anoniman
KLIKuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 34
10.10.2012 22:01:54   
Ana RR
Lud zbunjenog, eto šta je to. Strašno.

Ja nisam nikad išla u dz kod ginekologa (a ni kod zubara), iskreno, gadno mi je a nemam ni poverenja u te lekare. Imam svoju dr već godinama, jednom ili dva puta godišnje obavim pregled i mirna sam. Kod nje sam i trudnoću vodila, u dz samo papirologiju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
11.10.2012 9:28:00   
Ivana.
U pravu si Ana, ali ja hocu da mi ostave izbor kod koga cu da idem. Placam to OBAVEZNO osiguranje drzavi.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 36
14.10.2012 11:10:31   
Anoniman
Evo peticija Moje pravo na godišnji ginekološki pregled

(odgovor članu Ivana.)
  Direktna veza do poruke: 37
14.10.2012 11:33:21   
milenatea
Potpisala

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
14.10.2012 15:39:36   
vukosava
Ja cu opet reci - nek daju lepo u okviru zdravstvenog osiguranja besplatne spirale i pilule (pogotovo zenama koje su imale vise abortusa) pa ce smanjiti redove kod ginekologa, smanjiti troskove poslovanja (za abortus treba vise ljudi i traje koliko vec minuta). Sve u svemu, oslobodili bi svoje kapacitete za preventivne preglede i preglede zena koje su stvarno bolesne a svim ovim uzdigli reproduktivno zgravlje zena.

Meni moje zdravstveno pokriva i pilule i spirale i jos neke metode kontracepcije (implant i slicno). Kondome ne pokrivaju i slicno. A pokrivaju i operacije odvezivanja jajnika i prekidanja semenih puteva (nemam pojma kako se to medicinski zove).

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 39
14.10.2012 15:42:21   
vukosava

IZVORNA PORUKA: ribizla

Po novom , zene od 25-60 god imaju pravo na pregled jednom u tri godine u DZ user posted image
ne znam sta im je tu redovno , ludaci !

Ovde kod mene je preventivni pregled godisnji ako su zene u braku/stalnoj vezi. A PAP test rade na svake tri jer tvrde da njega cesce dobijaju one koje menjaju vise partnera jer nastaje usled onog nekog virusa. A i imaju one vakcine koje su se skoro pojavile pa savetuju ih zenama pre 25. Godisnje imam pravo na preventivni UZ dojki i mamografiju ako doktor vidi da za to ima osnovanih sumnji.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
15.10.2012 11:01:51   
Anoniman
Podsećam, bilo je malo zatišje za vikend, pa za one koji nisu videliuser posted image

Evo peticija Moje pravo na godišnji ginekološki pregled

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 41
15.10.2012 11:20:22   
Anoniman
A zar nije do kraja ispalo da dr pogrešno tumače zakon?

Potpisah.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 42
15.10.2012 12:55:37   
Mery78
potpisah

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here