Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Krema za depilaciju 25.2.2018 11:05:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Dm-ova je odlicna8
|
|
RE: Krema za depilaciju 25.2.2018 12:54:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Samo da je pakovanje vece.
|
|
|
|
RE: Krema za depilaciju 15.3.2018 8:30:53
|
|
|
|
vocicana
|
Koristila sam svasta, probala. Najkorektnije skidanje je bilo sa nekom Lilly kremom depil, medjutim, s obzirom na Veet cenu, nisam kupila nikada iz principa. Nasla sam na pijaci zenu koja iz Madjarske donosi, samo 350 dinara kosta. Sledece sto cu probati, je to. Javljam utiske svakako.
|
|
RE: Krema za depilaciju 15.3.2018 10:16:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde bas javi, ja sam dm-ovu koristila stalno, a sad mi dm nije u blizini vise... pa bih da predjem na neku drugu...
|
|
RE: Krema za depilaciju 15.3.2018 14:43:01
|
|
|
|
vocicana
|
Hocu, svi je hvale, pa da vidimo da li je tako mocna. Meni je DM bila onako nista posebno. Mada kada se susretnes sa tim prvi put , bar ja, mislila sam da cu napraviti depilaciju kao sa voskom. Ali tvrde neke dlacice
|
|
RE: Krema za depilaciju 28.4.2018 8:18:31
|
|
|
|
jagodp
|
Veet je odlican, nisam koristila trake ali kremu jesam, i stvarno je odlicna!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Do ravnog stomaka za sedam danaImate masne naslage na stomaku a prilika je ko stvorena za odlazak na bazen, more ili jezero, s' obzirom da leto sve viš...
MODA ZA TRUDNICE, JESEN/ZIMASve je veći broj brendova koji u svojoj ponudi imaju i kolekciju za trudnice ali raste i broj brendova koji su specijali...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
svekrvaBidzaslusate li savete svoje svekrve da (
34%)
ne (
66%)
Ukupan broj glasova: 161Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!