bokicans
|
Evo kako nas dan izleda ,dan nam pocinje(ustvari nikada se ne ne zavrsava)oko 5.6 ujutru kada ustaju da sisaju,zatim nastavljaju spavanjac do nekih devet sati,tada i Nađa ustaje,Tada se malo mazimo ,igramo,ruckamo,presvlacimo,u svoj toj guzvi dajem Nađi da doruckuje i stvari da se obbuce,zatim obicno izađemo u dvoriste ili napolje,malo prosetamo ,pa spremamo klopu za popodne i poslepodne ,njima kasice,Nađi rucak,za to vreme oni obicno ponovo zadremaju ,a ako se to nedesi onda pevam,igram ,imitiram domace zivotinje...i tako dok se rucak neskuva(ne znam sta ce biti kada budem cekala pasulj da se skuva)Onda ruckamo,pa setnja opet ,ako je lepo vreme,Dvoriste nam je spas ,,,Zatim poslepodne sisanje i spavanje,svo troje,u slucaju kada Nađa ne zaspi ,tada bojimo ,crtamo,nekada gleda crtace a ja za to vreme malo spremim kucu.Kada ustanu sve ispocetka presvlacenje,oblacenje,pevanje,igranje,plakanje,vristanje .pa opet napolje ,pa naravno opet klopa koju smo sva sreca ujutru napravili ,i tako dođe i vece....E tada moram izvuci mleko pumpicom da nebih bilo zureke,posto ne mogu da cekaju.Jedan se kupa,drugi skida,Okupani ide kod tate ili babe na oblacenje,drugi kod mene na kupanje ,pa zatim na oblacenje,Dok se drugi oblaci prvi jede,a zatim i drugi.Kda je klopa gotova oni u krevetic a ja Nađu na tusiranje i da jede ako nije,ranije.Nađa u krevet, ja u market po dorucak za sutra ujutru za muza,(koji radi od 6.30 do 5) i za njih i sve ostalo sto mi je potrebno za sutrasnji dan ,da ne bih morala da trcim.Obicno uvece ostavim i sudove i sve zivo u neredu ali sta da se radi...mora se na RR, to me strasno opušta.Nekada se i ujutru tusiram jer ne stignem uvece Uglavnom to je to.Ma uglavnom,radim ili ne radim ,sta kada mogu da stignem,ustvari ja ni ne znam sta kada radim i kuca mi bude danima u haosu ,ali bitno je da oni imaju punu paznju,Ali zato svoju decu obozavam ,volim sto imam blizance,pardon Trizlance Pomoci imam puuuno i od mojih ,jeste da svi rade ali opet su tuuu kada treba.
|