Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 10.6.2013 22:08:35
|
|
|
|
Maraj
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 11:38:31
|
|
|
|
cvećka
|
Evo i nas troje, Maki me podseti da se slikamo, imam samo par slicica tamo negde iz 3eg meseca (: Ovde smo 20+1 Hajnalka, mnogo mi se svidza tatoo! (: Jelena ma samo rastite, sta se sekiras, bas ste lepi! (:
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 12:06:54
|
|
|
|
anci kv
|
jeco,i meni tako stomak ide napred al je curica cvecka,divno!!!
< Poruku je uredio anci kv -- 11.6.2013 12:10:06 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 12:09:24
|
|
|
|
minnica
|
cvećka, baš ti je lepa tiba i mala, a ima dve
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 12:19:34
|
|
|
|
dijana1*
|
Cvecka bas ti je lepa tiba Meni se malo nazire ali to vidim samo ja. Uskoro ce i moj biti za slikanje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 13:03:45
|
|
|
|
Figaro88
|
Cvecka divna trba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 13:44:15
|
|
|
|
cvećka
|
Kukuuu, nemojte sad da me plasite da mi je mali stomak, imam jos dva dana do UZa, ko ce da ih prezivi (((: Pravicu se za sad da je zato jer je prva trudnoca i da, kao, imam mnogo jake trbusne misice i sve je ok Hvala svima Dijana, slikaj nam cim bude mogao da se uhvati
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 21:47:10
|
|
|
|
serpica
|
Auuuu koliko novih lepih stomacica ponekad tezina bebe ne zavisi od velicine stomaka,ja sam oba puta imala velikiiii stomak a bebci su bili 3700 i 3600 i sad sam ogromna pa videcemo koliki cemo biti.. uskoro se slikam opet pa da vidite..naravno ako ima ko da mi postavi sliku
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.6.2013 21:55:39
|
|
|
|
17 joka
|
Cvecka, trba je prelepa,a ti bas lepo izgledas i nemoj se opterecivati velicinom stomaka Dijana cekamo i tvoju malu tibu
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.6.2013 14:13:45
|
|
|
|
hocukusurnecuzvaku
|
Devojke divne tibice
Mozda nam je potrebno da idemo pogresnim putem zivota,da bi pravi put upoznali... Mozda treba prvo ici ulicom suza,da bi smo pronasli nas osmeh.. Mozda moramo tugu i bol podneti,da bi smo na kraju upoznali sta je SRECA!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.6.2013 17:10:09
|
|
|
|
jelenazvezda
|
nije tata pisao,to je bilo iznenadjence :) i imam novosti,moj decak se pretvorio u devojcicu jaoooooooooooooo jupiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.6.2013 9:07:00
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja cu slikati za koji dan ali kod menr je baaaas mali. Ujutru kada ustanem bukvalno ga nema i u toku dana se pojavi. Kada se vama bas bas video?. U prvoj trudnoci sam bila mnogo veca.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.6.2013 9:10:14
|
|
|
|
minnica
|
Meni se u drugoj trudnoći ranije pojavio, već sa nekih 15 nedelja se jasno videla izbočina, a u prvoj tek sa, recimo, 20.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.6.2013 9:29:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Cvele mila moja prelepa trba, ti si naša manekenka. NE može sad da ti bude ne znam koliki stomak kad pre trudnoće imala 45kg sa sve kamenjem u džepovima. Uživaj
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.6.2013 10:58:14
|
|
|
|
cvećka
|
@: kojih crnih 45, sa 60 sam krenula, ti si mene Trco sa nekim zamenila... Priznaj, sta si radila ovih dana?! sad imam 68 @: cmachem vas sve
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.6.2013 12:33:16
|
|
|
|
Klarica
|
Evo i nas, 17+3
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.6.2013 13:05:54
|
|
|
|
dijana1*
|
Klarice divna ti je tiba Obozavam ovu temu, i moram da priznam sve ste prave zgodnice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 13.6.2013 13:11:51
|
|
|
|
17 joka
|
Klarice draga, tibica ti ja bas slatka ajde Dijanice
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.6.2013 9:37:17
|
|
|
|
cvećka
|
Diiiivno Klarice, medeni ste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.6.2013 9:50:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cvećka @: kojih crnih 45, sa 60 sam krenula, ti si mene Trco sa nekim zamenila... Priznaj, sta si radila ovih dana?! sad imam 68 @: cmachem vas sve Nisam te zamenila, možda si u visinu onda, ali da si žgoljko - jesi :P
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 14.6.2013 22:56:26
|
|
|
|
jelenazvezda
|
divne su sve tibe :) ja se po ceo dan gledam u ogledalo,i svaki dan promena,eva bas se sad svadjam sa mojom bebom kako pipnem stomak sutne me :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 15.6.2013 10:02:25
|
|
|
|
minnica
|
Klarice, baš ti je sladak stomačić! A, evo i mog zmijskog tela sa punih 38 nedelja.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 15.6.2013 19:26:53
|
|
|
|
cvećka
|
Bravo, bravooo, bas ste lepi i veliki!! (:
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 15.6.2013 19:29:15
|
|
|
|
Meisje
|
Minice preslatko!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 15.6.2013 20:07:30
|
|
|
|
minnica
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ultrazvučni pregledi u trudnoćiUltrazvučni pregled je jedan od važnih elemenata kontrole i praćenja trudnoće.
Uloga placente (video)Nakon implantacije, iz perifernih ćelija blastocista, razvija se deo strukture zvan placenta, koji služi kao veza između...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Dexon (
80%)
(
20%)
Ukupan broj glasova: 54Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!