Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 17.7.2012 13:15:04
|
|
|
|
MicinaMama
|
Mirna dobar ti taj tigric na tebi ,sve nekakve sexisticke slike kacite,moracu i ja jednu..ja sam mislila da trudnice nose gace do pasa a one se uvukle u tigrice i koje kakve cica-mace hehehheheh... Divan pupo mirna
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 18.7.2012 8:37:41
|
|
|
|
mirna32
|
MM to mi je jos jedino u sta stanem...zapravo na spavanje nosim sta stignem...ili spavam u spavacicama ili eto u toj pidzami koja se hvala bogu rasteze na sve strane hehehehhe
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 18.7.2012 9:45:03
|
|
|
|
anirez
|
Stomacici su svi divnii Malenac za liniju
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.7.2012 14:59:53
|
|
|
|
J@n@
|
Trbe su vam preslatke!!! !Jedva cekam da vam se pridruzim! Malenac,svaka cast,izgledas fenomenalno!!!!Odusevljena sam!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 8:53:18
|
|
|
|
17 joka
|
Tixy preslatko,lepo napredujete,jos malo pa ces da se druzis sa svojom bebanom.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 9:13:07
|
|
|
|
zvrk.mrvica
|
prelijepe slike :-) super ste bas se vidi razlika u stomacima svi jedinstveni ali prelijepi TIXY super ti je ova slika od pocetka trudnoce bas se vidi kako lijepo napredujete iz sedmice u sedmicu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 11:07:55
|
|
|
|
hanic
|
super su vam slike, mog trudnickog stomaka jos nema ni na vidiku pa nemam sta da vam okacim :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 11:15:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Tixy, super mi je ovo što kačiš sve slike, tako se lepo vidi kako raste.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 11:39:01
|
|
|
|
tixy1
|
Hvala! Jos malo!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 14:32:29
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Tixy ! Tiba i bebac lepo rastu!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 14:36:16
|
|
|
|
anajid
|
Tixy super ti je ovaj kolaz sto si uradila,odlican pregled!Moj stomak je vec sad kao tvoj!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 22:14:22
|
|
|
|
tixy1
|
Hi hi, ali ti si dupla!!! neka, tako i treba!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 21:50:01
|
|
|
|
red3lilu
|
eto mene sutra 38-ma nedelja...eksplodiratjuuu!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:00:59
|
|
|
|
MicinaMama
|
Hehhehehe red,ma cini ti se ...Bas ti je lep stomak,divan je! Tixy i tebi je lep stomak,divno rastete.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:06:35
|
|
|
|
Anoniman
|
40+1 red , ti ces explodirati ?? sladak ti je stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:12:08
|
|
|
|
red3lilu
|
Vidi, konkurencija postaje tesna A jel primetite kako mi se diiiivno ističu ovi novodobijeni mladežovi (braon tačkice) po telu???? U svakoj trudnoći zapatim po 20tak komada više... jedan mi tako estetski pravi u pupku ikebanu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:14:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam videla dalje od gacica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:16:32
|
|
|
|
miva
|
Lepi stomaci! Jako se raznezim kad vas gledam!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:20:08
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ma nemojte me izazivati ko ce explodirati i koliko ....ribizla ajde mi pp objasni kako stavljas sliku da bude vidna ovdena forumu....i ja koristim stavi sliku ali neznam postaviti da se na forumu prikaze.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
MM kad obradi sliku ides dole , pa cetvrti link ispod slike , gde sa desne strane pise BBCode , kopiras ovde u poruku i gotovo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:24:52
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Red, Ribizla prelepi su vam stomacici.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:31:20
|
|
|
|
nenja22
|
joj, kakvi su veliki i lepi vam ti somačići (ili što bi mene drugar umeo da pita pri kraju "kad planiraš istovar?" )
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:33:59
|
|
|
|
red3lilu
|
Aaaaa jes vidla kako su plave, ko nebo Ostatak slike sam odsekla da mi se ne vide, divno upaljene prepone sa dlačicama od tri dana... i naravno Mr. Celulit Moj nema tako lep pad ko ribizlin iz profila, pa ga natrtim ovako iz kosa, malko mi se i strukić vidi... A najviše mi se dopada Tixyna hronologija, zaista predivno... meni takve stvari padnu na pamet već kad je kasno ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?