Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 17.7.2012 13:15:04
|
|
|
|
MicinaMama
|
Mirna dobar ti taj tigric na tebi ,sve nekakve sexisticke slike kacite,moracu i ja jednu..ja sam mislila da trudnice nose gace do pasa a one se uvukle u tigrice i koje kakve cica-mace hehehheheh... Divan pupo mirna
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 18.7.2012 8:37:41
|
|
|
|
mirna32
|
MM to mi je jos jedino u sta stanem...zapravo na spavanje nosim sta stignem...ili spavam u spavacicama ili eto u toj pidzami koja se hvala bogu rasteze na sve strane hehehehhe
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 18.7.2012 9:45:03
|
|
|
|
anirez
|
Stomacici su svi divnii Malenac za liniju
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 23.7.2012 14:59:53
|
|
|
|
J@n@
|
Trbe su vam preslatke!!! !Jedva cekam da vam se pridruzim! Malenac,svaka cast,izgledas fenomenalno!!!!Odusevljena sam!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 8:53:18
|
|
|
|
17 joka
|
Tixy preslatko,lepo napredujete,jos malo pa ces da se druzis sa svojom bebanom.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 9:13:07
|
|
|
|
zvrk.mrvica
|
prelijepe slike :-) super ste bas se vidi razlika u stomacima svi jedinstveni ali prelijepi TIXY super ti je ova slika od pocetka trudnoce bas se vidi kako lijepo napredujete iz sedmice u sedmicu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 11:07:55
|
|
|
|
hanic
|
super su vam slike, mog trudnickog stomaka jos nema ni na vidiku pa nemam sta da vam okacim :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 11:15:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Tixy, super mi je ovo što kačiš sve slike, tako se lepo vidi kako raste.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 11:39:01
|
|
|
|
tixy1
|
Hvala! Jos malo!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 14:32:29
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Tixy ! Tiba i bebac lepo rastu!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 14:36:16
|
|
|
|
anajid
|
Tixy super ti je ovaj kolaz sto si uradila,odlican pregled!Moj stomak je vec sad kao tvoj!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.7.2012 22:14:22
|
|
|
|
tixy1
|
Hi hi, ali ti si dupla!!! neka, tako i treba!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 21:50:01
|
|
|
|
red3lilu
|
eto mene sutra 38-ma nedelja...eksplodiratjuuu!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:00:59
|
|
|
|
MicinaMama
|
Hehhehehe red,ma cini ti se ...Bas ti je lep stomak,divan je! Tixy i tebi je lep stomak,divno rastete.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:06:35
|
|
|
|
Anoniman
|
40+1 red , ti ces explodirati ?? sladak ti je stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:12:08
|
|
|
|
red3lilu
|
Vidi, konkurencija postaje tesna A jel primetite kako mi se diiiivno ističu ovi novodobijeni mladežovi (braon tačkice) po telu???? U svakoj trudnoći zapatim po 20tak komada više... jedan mi tako estetski pravi u pupku ikebanu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:14:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam videla dalje od gacica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:16:32
|
|
|
|
miva
|
Lepi stomaci! Jako se raznezim kad vas gledam!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:20:08
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ma nemojte me izazivati ko ce explodirati i koliko ....ribizla ajde mi pp objasni kako stavljas sliku da bude vidna ovdena forumu....i ja koristim stavi sliku ali neznam postaviti da se na forumu prikaze.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
MM kad obradi sliku ides dole , pa cetvrti link ispod slike , gde sa desne strane pise BBCode , kopiras ovde u poruku i gotovo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:24:52
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Red, Ribizla prelepi su vam stomacici.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:31:20
|
|
|
|
nenja22
|
joj, kakvi su veliki i lepi vam ti somačići (ili što bi mene drugar umeo da pita pri kraju "kad planiraš istovar?" )
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.7.2012 22:33:59
|
|
|
|
red3lilu
|
Aaaaa jes vidla kako su plave, ko nebo Ostatak slike sam odsekla da mi se ne vide, divno upaljene prepone sa dlačicama od tri dana... i naravno Mr. Celulit Moj nema tako lep pad ko ribizlin iz profila, pa ga natrtim ovako iz kosa, malko mi se i strukić vidi... A najviše mi se dopada Tixyna hronologija, zaista predivno... meni takve stvari padnu na pamet već kad je kasno ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?