Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 11:19:46
|
|
|
|
nina26
|
Ma gde mali, bas se lepo vidi, jos si ti i mrsavica,ali se opet lepo vidi sto su mene nervirali ti komentari, jao kako ti je mali stomak za tipa 6,7 mesec ...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 11:24:15
|
|
|
|
ivannna
|
da i mene nerviraju ali resila sam da ih vise ne slusam,kao da su svi sad odjednom postali eksperti za tudje stomake!pih!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 11:32:55
|
|
|
|
jole82
|
Kad mi je jedna koleginica (uvek zlonamerna...prosto neverovatno) rekla, ju koliko ti je stomak...samo sam joj odgovorila "Pa naravno kad sam ja trudna, a koji je tvoj izgovor?" samo se okrenula i otisla
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 11:37:38
|
|
|
|
ivannna
|
jole neka si joj rekla,seljancura jedna,super! ja kad sam dosla da donesem doznake na posao,koleginica me je pogledala onako celu i rekla jao samo stomacic ti je porastao,pa je zastala kao na par sekundi i rekla a da,i guza ti je BAS porasla,i osmehnula se kao da je otkrila Ameriku,ali sam joj rekla da nije,a ona mene ubedjivala da jeste,e onda sam joj se okrenula,natrtila,zategla pantalone ( jer su malo sire bile pa se nije videlo) i osmehnula se sad ja njoj i rekla vidis? znate li kakvu je facu napravila? kao pokisli mis,i rekla pa da ipak nisi,pa da ne verujes,kako ljudi mogu da budu zlobni!!! strasno!
< Poruku je uredio ivannna -- 26.9.2012 11:38:12 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 12:08:00
|
|
|
|
anajid
|
Bas ti je lep stimak ivanna.Nigde se nisi ugojila samo stomak.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 12:24:09
|
|
|
|
jovicaa
|
bas lep stomak i nije mali. i trudnica i treba da ima stomak, sta fali. meni je bilo zao sto mi je bilo mali u prvoj trudnoci, a sad mi smeta sto je veliki
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 12:33:26
|
|
|
|
ivannna
|
hvala vam devojke!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 26.9.2012 13:24:18
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Kad mi je jedna koleginica (uvek zlonamerna...prosto neverovatno) rekla, ju koliko ti je stomak...samo sam joj odgovorila "Pa naravno kad sam ja trudna, a koji je tvoj izgovor?" samo se okrenula i otisla neka si joj objasnila
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 27.9.2012 11:11:33
|
|
|
|
malenac76
|
trudnicice premedene ste i vi i vas pupice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 27.9.2012 11:51:27
|
|
|
|
adulence
|
ali mislim da malenac niko nije zaboravio tvoj tako idealni stomacic...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.9.2012 15:19:46
|
|
|
|
hanic
|
Ja bas ne znam da stavim sliku heheheheheh
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.9.2012 15:35:00
|
|
|
|
mica0
|
idi na sajt dodaj.rs i tamo samo okacis iskopiras link za forum i ovde uradis paste
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.9.2012 15:37:10
|
|
|
|
sirko
|
divni stomacici...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 28.9.2012 16:03:45
|
|
|
|
viktori
|
Ivanna presladak ti je stomak i ja bas tako zamisljam trudnicu Pusti ludake. Mene pitaju jel jos malo? necu da ti kazem sta sam nekada spremna da odgovorim... Najcucdnije je sto to vecinom zene govore...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.9.2012 22:22:02
|
|
|
|
maja68
|
pozdrav svima svi stomacici su predivni,evo da vam se i ja pridruzim,ako uspem da ubacim slicicu.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.9.2012 22:25:43
|
|
|
|
Milica cica
|
predivna tema i prelepi stomačići
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.9.2012 22:29:16
|
|
|
|
maja68
|
uf,ako se nekome da da objasni kako da ubacim slicicu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 29.9.2012 22:41:29
|
|
|
|
mlada_mama
|
http://www.stavi-sliku.info/ majo, kad stavis sliku na sajt onda samo kopiraj adresu ovde na forum nadam se da ces uspjeti pa da vidimo i tvoju tibu
< Poruku je uredio mlada_mama -- 29.9.2012 22:42:48 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 3.10.2012 10:24:27
|
|
|
|
mica0
|
po UZ 29 + 4 po starosti ploda 27 + 4
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 3.10.2012 10:27:50
|
|
|
|
Shishica
|
Mico, kad stavis fotografiju skoro da se i ne vidi razlika od prethodne Taj mrviculjak hoce da ostanes lepa i zgodna. Sta kazu doktori sto je tako mali stomak? Kako je smestena beba?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 3.10.2012 10:29:05
|
|
|
|
hanic
|
mica0 super ti je trba, sad je vec i narasla
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 3.10.2012 10:34:32
|
|
|
|
tijatija
|
mica0, prava si zgodnica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 3.10.2012 10:48:07
|
|
|
|
ivannna
|
eeee mico,sad se vec vidi stomacic! mada mi i dalje izgleda kao da si se prejela!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 3.10.2012 10:54:05
|
|
|
|
mica0
|
Види се сад стомачић баш, увече је највећи, ваљда много хране стрпам у желудац па се подигне Доктор ми је последњи пут рекао да је беба окренута главом надоле а ноге су јој прекрштене и благо савијене и протежу се до пупка. Ноге су јој дуге и то је у складу са недељом старости, а остало указује да је две недеље млађе.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.10.2012 10:46:45
|
|
|
|
17 joka
|
stomaci su vam divni
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Spisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?