Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:07:22
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja se stalno slikam, ali se ne reklamiram sve me nešto ja više volim da gledam
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:14:39
|
|
|
|
mlada_mama
|
e cure moje, ja neki dan, na 28+2 se slikala al sam si danas nesto ooogromna jel moguce da sam se u 3 dana povecala da se primjeti evo od malopre slika ja i moja mamica pa divim se sama sebi na dobijenih 6-7 kg http://www.stavi-sliku.info/?v=akIWv.jpg
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:17:24
|
|
|
|
adulence
|
ajde nina pokazi se nemoj da si takva... o mlada mam ti si bas mlada ili mi se cini,mada nasao je i ko ce da ti prica...sladak stomacic...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:21:35
|
|
|
|
Anoniman
|
mlada mama ti si prava slatkica i da imaš duplo toliki stomak ne bi niko mogao da ti kaže da si ogromna Pa vidi koliko je vas devojaka, ja sam preko 30, nisam baš za izlog...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:23:36
|
|
|
|
adulence
|
uh pa kakve to veze ima....mi smo trudne i sve do jedne smo lepe...da se zna...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:24:03
|
|
|
|
MicinaMama
|
Jeste li sigurne da cete vi da puknete ... Mi smo 35+6...ja mislim...pise na tickeru
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:26:54
|
|
|
|
nink
|
Micina svaka cast velika tiba...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:27:10
|
|
|
|
MicinaMama
|
mlada mama preslatka si,kosa ti je super a i faca...ali posto ovo nije tema za to,onda,divan ti je stomacic!!!! Mene niko nema da slika u jednom komadu,sa laptopom slikam stomak...ako se odaljim ne mogu da pritisnem taster da slika.....
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:29:52
|
|
|
|
mlada_mama
|
ja 15 dana prije termina punim 21 Micina ti si se bas zaokruglila
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:33:32
|
|
|
|
17 joka
|
mlada mama preslatka si i stomacic je meden MM,mila ja ovako i jos vecu zamisljam sebe i bas si mi preslatko okrugla
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:36:26
|
|
|
|
MicinaMama
|
Pa sta ima veze i ja sam prvo dete rodila sa 21 godinu....do duse sa 21,5....ali tu je to. Moj stomak je bas veliki,ali nigde drugo nisam debela...ja sam dobila svega 11kg u trudnoci do sada,ali izgleda da je dosta otislo na bebu i stomak.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:41:55
|
|
|
|
MicinaMama
|
Joka hvala draga....meni bas i nije sladak heheh...slatko mi je ono sto je u njemu,a posle poroda cu se morati boriti sa viskom stomaka i koze.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:45:03
|
|
|
|
mlada_mama
|
hvala zene ja se osjecam ljepse nego ikad meni nema nista ljepse od mladih roditelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:50:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mlada_mama meni nema nista ljepse od mladih roditelja Vidiš adulence!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:54:10
|
|
|
|
17 joka
|
pa mlada mama i ja se potpuno slazem sa tobom,ako beta potvrdi u ponedeljak trudnocu,ja cu imati nepune 23 MM,ma meni je tvoja trba i to malo u njoj
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 17:57:43
|
|
|
|
nina26
|
Mlada Mama, preslatka si, bas ti je lep stomacic Micina, svaka ti cast samo 11 kg a vidi kako velika tiba Nina, pa ti si nam onda voajer
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 18:00:37
|
|
|
|
adulence
|
nina ali ti vec imas jedno,tako da si i ti mlada mamica...sve smo mlade i lepe.. MM kolika pupa,divnooooo...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 18:22:18
|
|
|
|
mlada_mama
|
Joka drzimo ti fige da nam se uskoro pridruzis
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 18:49:17
|
|
|
|
17 joka
|
hvala mila nadam se da hocu!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.8.2012 22:34:47
|
|
|
|
jovicaa
|
divni stomaci ma zezam se ja za slikanje, bilo mi je smesno to da napisem. mene i nema na slikama, uvek slikam druge.. ali sad kada sam trudna, zelim da imam uspomene, posto mislim da se sa aleksandrom nisam dovoljno slikala u trudnoci. da znate da mislim da je malo 21 godina... mogle smo jos malo da sacekamo, ali sta ima veze, nikad nije ni rano ni kasno :) ja sam imala skoro 21 i po kada sam rodila aleksandra.... a sa ovom bebom cu imati 23 i par meseci.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:40:43
|
|
|
|
Janncica
|
nadam se da sam uspela.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:42:37
|
|
|
|
17 joka
|
janncice,divna mala trba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:43:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ti si super, ko kaže da si debela?!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:47:43
|
|
|
|
Janncica
|
Veruj mi jesam.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.8.2012 9:50:25
|
|
|
|
17 joka
|
ej zeno,ma bas si slatka ja da se slikam izgledam ko sad ti a nisam bar nije dokazano i nesekiraj se zbok tih kg. puno i strijice sto kazes sta ima veze
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?