Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 12:19:11
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: verolino Znam, uredila sam poruku...zeznuh se pa zalepih istu sliku LJ, lujko Tako sam ja u temi tinejdzerske slike stavila sliku moje vencane torte ...posle sam uredila i napisala ovo sam ja kad sam bila torta
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 12:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 12:35:02
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 12:35:46
|
|
|
|
magde
|
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 23:20:16
|
|
|
|
magde
|
pa....kako vam licimo??
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 23:32:25
|
|
|
|
PoisonEve
|
Magde...opasne ste i ti i mama , vrlo mlada mama a i lepa. Ali mislim da je vukosava pobedila! Preslikane fotke!
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 23:54:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ličite, a ti mi ne deluješ kao da si se ugojila
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 23:56:54
|
|
|
|
magde
|
plus 20kg
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 15.8.2011 23:59:38
|
|
|
|
Anoniman
|
ti bi bila lepa i sa +50, ne sumnjam. Smršaćeš bre, polako, dvoje male dece imaš, i svo vreme ovog sveta da doteraš figuru
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 22.8.2011 12:11:41
|
|
|
|
jelena038
|
Divna tema! Gupi, iste ste!!!!!! moja mama sa mnom i ja sa svojim sinom sa pundjama (u sredini je tata ) a ovako to izgleda uzivo tata nas zove "klonirane"
< Poruku je uredio jelena038 -- 22.8.2011 12:25:42 >
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 22.8.2011 12:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Klonirane ma otkud?! magde-ti si prelepa predivna žena!!!!!!!!!!!!!! Dosad sam to zaključila samo po tvojim postovima, ali ova slika Kad bi bila bar upola toliko samouverena
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 22.8.2011 12:17:16
|
|
|
|
Mama 78
|
Ma neda licite nego,kao da vas kopirali.Ali to je dobro znas da ces biti lepa i kad ostaris!!!
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 22.8.2011 12:20:49
|
|
|
|
jelena038
|
da, da, to i mog muza tesi a nada se i smirenosti moje keve, lozimo ga da to ide s godinama..
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 22.8.2011 12:22:23
|
|
|
|
magde
|
JAOOO NINAAAA tako lepo receno od tebe id srce ti hvala
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 22.8.2011 12:23:21
|
|
|
|
magde
|
JELENA ti si tako zgodnaa i volim zene sajabucnice kao sto ima tvoja mama
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 22.8.2011 12:24:40
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: magde JELENA ti si tako zgodnaa i volim zene sajabucnice kao sto ima tvoja mama hvala, magde, a ja gledam ovo tvoje dete i vec zamisljam kako ce za koju godinu da okaci ovde sliku sebe i tebe
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:10:01
|
|
|
|
peca
|
Ovo smo mama i njene tri cerke Prvo kazite koja najvise lici na nju, pa cu vam reci koja sam
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:12:53
|
|
|
|
Mishica 77
|
Pa ova seka u vencanici mi najvise lici....
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:14:48
|
|
|
|
zoća
|
Peco druga s leva
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:23:02
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Pa ova seka u vencanici mi najvise lici.... Misice njih dve su iste, aj tu u vencanici cu da izbacim
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:32:46
|
|
|
|
Verus
|
peco, ti si ova leva na zadnjoj slici
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:38:13
|
|
|
|
peca
|
Venus jesam Losa je slika (a i sminka je cudo ni ja ne licim na sebe na ovim slikama) inace licimo, mada ljudi preteruju, kazu da smo iste, a u stvari ona u vencanici (najstarija sestra) najvise lici na nju Nadam se da ne zamerate na maloj zagonetki samo da im dokazem da nisam ista mama
< Poruku je uredio peca -- 7.11.2011 19:40:20 >
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:38:29
|
|
|
|
bokicans
|
U vencanici
|
|
|
|
RE: Mama i ja ... kako ličimo 7.11.2011 19:41:07
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: bokicans U vencanici Ne pratis :P
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?