Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:26:33
|
|
|
|
mamanp
|
Poludeli smo skroz naskroz. Lubenica u obliku piramide. Bice jos i paradajz u obliku Ajfelovog tornja.
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:27:53
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:28:57
|
|
|
|
magnetic
|
400 dolara?Ja je ne bih jela ni da mi ja dzabe daju ,sve sto nije prirodno meni se gadi
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:30:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magnetic 400 dolara? evra
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:31:03
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: magnetic 400 dolara? evra Ludi su.
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:33:27
|
|
|
|
prolece
|
ma, draga, nije to ništa specijalno. možeš i ti da zasadiš lubenicu dok je još mala ubaciš u balon od 5l (od Rose ili bilo koje drugevode) i kad poraste dobiješ četvrtastu
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:34:16
|
|
|
|
dadaa
|
ja sam citala pre par godina da su napravili i kockastu lubenicu..fazon je u tome valjda gde je stave kada pocne da raste..kao u neki kalup..
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
To su pravili zbog lakseg i jeftinijeg transporta (cetvrtaste).
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:41:12
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: prolece ma, draga, nije to ništa specijalno. možeš i ti da zasadiš lubenicu dok je još mala ubaciš u balon od 5l (od Rose ili bilo koje drugevode) i kad poraste dobiješ četvrtastu I onda lupis neku dobru cenu i obogatis se
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 8:47:29
|
|
|
|
prolece
|
eto ideje za sledeću sezonu!
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 25.7.2009 13:07:50
|
|
|
|
guppy RR
|
baš sam se smejala toj piramidi lubenici... o šta sve ljudi izmisle da dođu do para... a šta su tek neki spremni da plate, da se pokažu kako imaju prvi i jedini na svetu. ja volim onu pravu "domaću" lubenicu koju Somborom dovoze ljudi... čisto radi uspomena na vreme kad sam bila devojčica... ... ispred dva konja, iza puno lubenica, a ulicom se čuje "Ooooooooooooooooo lubenicaaaa!"
|
|
|
|
RE: Lubenice u obliku piramide 26.7.2009 22:17:04
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kaze Daki : JESAM TI REKAO A TI MI NE VERUJES
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?