jovana j
|
Ja imam iskustva... i ne znam sta da ti kazem iskreno. Po preporuci jedne devojke otisla sam na tu kozmeticku kliniku ovde u Stokholmu, uradila sam 6 tretmana dole, ne samo prepone, nego sve. Dlake su mi posle svih 6 tretmana najurednije ponovo izrasle... Zena me je ubedjivala kako je taj njihov ''JAG LASER'' fenomenalan, ovo, ono... ali kod mene nije upalilo Tretman jedan je kostao 150e, tako da sam em para pukla em nista. Dlake jesu jako slabe sada, one su toliko paperjaste i mekane, da je depilacija sada smesna. Samo, ja sam racunala da ce meni laser da odradi posao, ali nije. Sad idem kod jedne druge ovde na depilaciju, ima neki super vosak, uradila mi je dole sve, ja vise nego zadovoljna, prezadovoljna! I sada pricamo, i ona ima laser... i sada i ona meni objasnjava kako je to ovo, ono... ja kazem sve znam, bila, probala... nista ja u to vise ne verujem. Mozda kazem jer ja nisam jako tamna, nemam ni tamne dlake, nisam plava, ali nisu mi prejake dlake zaista... ja joj kazem kako mi je ta tamo rekla da mozda zbog toga nije uspelo kod mene... medjutim pojma nemam... ona ovde mene sada ubedjuje kako njen laser ima 3 nivoa, znaci za plave, za ove kao sto su moje, srednje tamne i za one crne, crne jake dlake. Ali ja njima sad i dalje nista ne verujem, dzaba im. Onda, drugarica koja je isto prosla u istoj klinici, ovde, nastavila je da se tretira negde u Beogradu, morala bi je pitati ako nekog interesuje gde, i za sada kaze da je zadovoljna... ali da joj je ova rekla da ako posle 2 puta sada ne bude videla nikakav napredak, da ne vredi samo da daje pare. IZVORNA PORUKA: eni26 E zene ja razmisljam da idem na Ipl epilaciju , pa ne znam je li ima neko iskustva sa tim? Evo nadjoh sajt o tome Klik