Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 4.11.2013 14:09:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Ispade da ni nemam toliki problem kad vas čitam Meni je samo interesantno da se to pojavilo u poslednjih pola godine. Isti depilator, iste moje noge iste dlake Jedino objašnjenje mi je da je motor oslabio ili da su pincete/diskovi otupeli.
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 4.11.2013 14:13:56
|
|
|
|
nata11
|
Mojoj sestri se povlace tek posle 5 dana, posebno na rukama. Stvarno neznam sta tu pomaze. Meni su toliko jake dlake da sam na depilaciji prepona cela u kapljicama krvi.
< Poruku je uredio nata11 -- 4.11.2013 14:17:07 >
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 4.11.2013 14:31:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Imam i ja problem sa pojavom crvenila ali i sa urastanjem dlaka,to mi se redovno dešava posle svakog brijanja ili depilacije ne prođe 1 dan a već osetim kad počnu da me bole mesta gde mi dlake urastaju ili iz jedne rastu dve.Probala sam dosta proizvoda protiv urastanja dlaka ali ništa nije urodilo plodom
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 5.11.2013 15:13:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao pre trudnoce bih rekla depilacija a sad definitivno brijanje. U trudnoci sam se dva puta izdepilirala i komplet koza buknula. Ne znam sta se desilo. Kanim se sad da odem do kozmeticarke opet na depilaciju sva sam zarasla imam cak i brkove (bojim se da mi opet hormoni nisu odlepili)
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 5.11.2013 19:36:28
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Imam i ja problem sa pojavom crvenila ali i sa urastanjem dlaka,to mi se redovno dešava posle svakog brijanja ili depilacije ne prođe 1 dan a već osetim kad počnu da me bole mesta gde mi dlake urastaju ili iz jedne rastu dve.Probala sam dosta proizvoda protiv urastanja dlaka ali ništa nije urodilo plodom Probaj piling od taloga kafe i maslinovog ulja.
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 5.11.2013 20:08:39
|
|
|
|
isidora88
|
ja koristim samo brijac, brkove nemam, a ruke ne brijem jer nema potrebe. inace su mi svetle dlake i nisu nesto jake osim na preponama, tu mi rastu po 2 iz jedne pore, ali nemam problem sa njim, svaka 2,3 dana to resim za 15 min
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 5.11.2013 20:24:22
|
|
|
|
pocahontas
|
ja se samo brijem, dlake su mi tanke i svetle pa nema potrebe za depilacijom.
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 6.11.2013 7:28:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joj ma moje dlake su sve bile kao paperje. Kad sam odlazila kod kozmeticarke ona je uvek govorila "daj da sredimo to tvoje paperje". Od kad imam problema sa hormonima dlake su mi jace i tamnije. Ludim. Uzas jedan. Da ne kazem da do pre 4 godine nisam cak ni obrve cupala.
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 6.11.2013 7:50:30
|
|
|
|
vikiveki
|
Ni ja nisam nikad depilirala ruke jer tu i nemam ništa ,ali zato su mi dlake koje često brijem ili depiliram jake i što je najgore urastaju
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 6.11.2013 8:03:32
|
|
|
|
Alexxa
|
Ja zbog hormona imam haos. Dlake na licu i stomaku depiliram, a noge i pazuh brijem. Nekada sam išla na depilaciju redovno, sad nemam vremena, niti mogu da se organizujem, jer je moja žabica jedna zahtevna beba, ljubi je majka, najviše na svetu!
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 7.11.2013 17:43:28
|
|
|
|
nata11
|
Mene depilacija nervira jer su mi dlake u roku od 5- 7 dana vec vidljive. Oduvek mi tako brzo rastu, pa mi se i ne isplati da idem redovno na depilaciju ali sam cvrsto resila da idem samo na depilaciju prepona. Mozda malo oslabe, ovako su nepodnosljive.
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 8.9.2014 17:14:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Prvi put sam isla na depilaciju toplim voskom pre 20 tak dana pre mora ...i jos se nisam ni brijala posle toga Izrasle su al jako slabo, jos ja pocrnela na moru ni ne vide se ! Inace depilacija nogu mi je ok, al ko ce bre iscekati da izrastu ... jos leti treba da nosim pantalone zbog toga, uistinu nosila sam samo poslednjih 4-5 dana pre dep, al opet mi je tesko palo
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 9.9.2014 22:18:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vise sam za delilaciju, mnogo je urednije (iako mi je nakon same depilacije kupatilo u haosu) Duze traje, nezno na dodir, kao da si na sebe obukao svilu. Noge da, ruke da, Braun-ovim epilatorom , pazuh i bikini zonu nikako! Oci ispadaju! Brijac to resi o’cas posla , bezbolno
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 10.9.2014 11:41:40
|
|
|
|
anita
|
Ruke depiliram a za ostalo koristim brijac. Dlake na nogama nakon depilacije mi urastaju i koza ne moze par dana da mi se smiri, iritirana je od voska.
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 10.9.2014 11:44:07
|
|
|
|
jabudic
|
Ja se brijem, jer su mi dlake jadne i tanke, i nevidljive, mogu da porastu do maksimalne duzine, a da ne budu mogo primjetne.
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 10.9.2014 11:46:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Brijanje i to onim brijacima sto se zileti menjaju, pa kad se iskasapim, sledeci put pazim
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 8.12.2014 19:18:52
|
|
|
|
mama krava
|
Blago si ga vama koje imate "paperije"... Meni je depilacija zakon! Ne boli, mogla bih da kazem da mi cak i prija!
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 9.12.2014 0:18:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se brijem
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 9.12.2014 8:18:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Brijanje ali sad planiram da uzmem jedan dobar Braunov epilator, dosta vise
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 9.12.2014 8:22:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ispade da ni nemam toliki problem kad vas čitam Meni je samo interesantno da se to pojavilo u poslednjih pola godine. Isti depilator, iste moje noge iste dlake Jedino objašnjenje mi je da je motor oslabio ili da su pincete/diskovi otupeli. Samocitiraću se i reći da se problem manje više smanjio. Defitnitvno ima veze sa motorom, jer sad ovaj koji imam ima opciju bez kabla, pa kako oslabi baterija, tako slabije čupa i onda se opet pojave ti plihovi. Kad je pun, odnosno tek skinut sa punjača nema tih plihova.
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 16.3.2015 4:22:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo žene, birajte
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 16.3.2015 14:32:09
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 16.3.2015 14:50:49
|
|
|
|
jess021
|
Ja u sredu na depilaciju, konacno. Posle vise od dva meseca, jedva cekam
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 17.3.2015 1:10:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Inače, ovo nije neka fora sa neta, ovo sam slikala pre neki dan u gradu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Depilacija vs brijanje 17.3.2015 7:55:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Brijanje ali sad planiram da uzmem jedan dobar Braunov epilator, dosta vise Otkad ga imam Rodila sam se ponovo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pet lakih koraka koji će ti preokrenuti ži...Pronađi vreme za sebe. Moraš! Brini o sebi kao što bi brinula o svojim najdražima, jer bez obzira na sve drugo i ti zasl...
Kika Woo - heklane torbeKika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...
Anketa
Najlepse je...Piperi.Aurora (
15%)
Simona (
17%)
Selena (
9%)
Helena (
37%)
Neva (
10%)
Nela (
11%)
Ukupan broj glasova: 526Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!