Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 17:47:52
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Super Didy. Ja dobia ranije 10 dana što me nervira iz razloga što ne znam zašto se to desilo, ali mi odgovara jer sledeće nedelje idemo u Vrnjačku Banju, i biće kupanjca u bazenu :) Ulaziš u perimenopauzu verovatno. Tako je meni dr rekla jer mi se dešava da bude ranije.
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 19:14:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa bila sam pre 2 meseca na sistematskom pregledu, i dr reče da neće skoro (bar za 5 godina još) menopauza, imam ovulacije još, ciklus inače redovan, pa ne znam da li je to. Nego, imam cistu na jajniku od 6cm (kažu da nije endometrioza), a imala sam ovog meseca i ešerihiju, onda pijem neku blagu terapiju za pritisak, sve može biti uzrok, pojedinačno a i skupa. Samo bih volela da se ne ponavlja.
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 21:28:56
|
|
|
|
Didy
|
Meni reče dr da to krene i 5-10 godina ranije. Kako god, ne bih se ja nervirala ako se ne ponavlja često. Doduše, meni bude do 5 dana gore-dole, nije nikad 10.
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 21:38:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Definitivno se sa godinama skracuje ciklus..ja sam imala na 35-40dana..sad na 30-32..sto je inace normalno,ali mene nervira,hahhaha.Dunja,kako dr na osnovu jednog pregleda moze tako nesto da kaze?Mene nervira sto mi se mulja braon 5 dana pre pocetka ciklusa...to su sve hormoni.progesteron sporo pada..ginekolog je rekla da je to normalno...ili da pijem hormone,neka hvala.
|
|
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 21:54:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni se zapravo u poslednje dve godine produžio ciklus, dobijam sada na 28-30 dana, a ranije sam uvek na 24-25. Ali ovaj put je nešto iznimno izgleda, jer bukvalno mi se pre deset__ak dana završio ciklus a ja opet dobila. I to baš ide, danas baš obilno, danas drugi dan.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.4.2022 21:55:59 >
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 22:13:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Ginekolog kaze da je ciklus izmedju 21 i 35 dana sasvim normalan.. Isprati dunja..mozda je zbog nove terapije koju pijes
|
|
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 23:23:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Znam, to me i plaši, jer je kraći od 21 dan, a znam da je to jedan od znakova tumora. Još ta cista koju je radiolog video slučajno pre neki dan dok je radio UZ abdomena, rekao je da proverim kod ginekologa. A ja bila na sistematskom pre 2 meseca i sve bilo ok. Moraću da odem negde, nego da vidim gde, jer moja ginekologica otišla u penziju, i to me malo kopka, da li je sve ok odradila tada pre 2 meseca .. stara je, nekako je odjednom ostarila, kaže zbog korone, tj. situacije. Sada mi pade još jedna stvar napamet, M je pre mesec dana prestala da sisa, posle više pd 3 godine (prestali smo zbog mojih lekova, inače još bi ona). Možda i to utiče, ne znam. Ali, otići ću negde čim pre.
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 23:25:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Pročitah sada da i pucanje ciste može da izazove preuranjenu menstruaciju ...
|
|
RE: Kako odložiti menstruaciju? 18.4.2022 23:40:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,sigurno i to utice..sredice se sve.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?