RE: Facebook (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Cakana84 -> RE: Facebook (1.8.2014 20:28:59)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Meni radi, ali sam negde citala da osnivac Mark Z. i njegovi radnici idu na odmor, i da ceo avgust nece raditi fb, jer on ne nosi neki laptop sa kojim pokrece fb!

Ha, ha, zato ekipa Njuz.net-a svugde sa sobom nosi laptop.

Milagros -> RE: Facebook (1.8.2014 21:29:01)

Meni radi, ali sam negde citala da osnivac Mark Z. i njegovi radnici idu na odmor, i da ceo avgust nece raditi fb, jer on ne nosi neki laptop sa kojim pokrece fb!

Mora da ga i u snu tipka,pa nam u zoru radi.[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Facebook (2.8.2014 9:54:18)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Haha, crkoh od smeha [sm=smiley36.gif]

Ja vam ozbiljno pricam da sam procitala, samo ne mogu da nadjem link!

Cim nadjem postavljam!

E sada da li je bila zajebancija ili nesto drugo ne znam, morate pitati one koji pisu te teskove[sm=hudicek.gif]

Ana RR -> RE: Facebook (2.8.2014 9:57:55)

UM, ma verujem ja da si ti pročitala ali ne mogu da verujem da je neko to napisao a da je bio ozbiljan [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Facebook (2.8.2014 10:14:41)

UM prvo da te [sm=smiley31.gif] , uopste se nesrecemo...
drugi, i ha verujem da si procitala ali je verovatno u pitanju Njuz.net kao sto je rekla Cakana... samo oni mogu da pisu takve stvari... iz pocetka nisam kontala da su u pitanju sale pa sam vak jednom komentarisala kada je drugar postavio na face... mislim da su mi se svi smejali [sm=zardeva.gif]

Anoniman -> RE: Facebook (2.8.2014 10:24:14)

Bubi[sm=smiley31.gif] nisam sigurna mislim da li je njuz net ili s media, u svakom slucaju pisu gluposti[sm=smiley36.gif]

Ne srecemo se, citam, ali slabo pisem, leti mi je uglavnom guzva po kuci, narocito avgust, pa se mimoilazimo! Kako si ti? Beba?

Cakana84 -> RE: Facebook (2.8.2014 10:42:45)

Bubi[sm=smiley31.gif] nisam sigurna mislim da li je njuz net ili s media, u svakom slucaju pisu gluposti[sm=smiley36.gif]

Ne pišu gluposti, pre svega mislim na Njuzovce, rade satiričan prikaz naše stvarnosti. Većina media lupeta gluposti, a pri tom su ozbiljni i pozivaju se na izvore.

Cakana84 -> RE: Facebook (2.8.2014 10:44:27)

http://www.njuz.net/zbog-cukerbergovog-godisnjeg-odmora-fejsbuk-nece-raditi-mesec-dana/

[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Facebook (2.8.2014 11:18:08)

A ko bi drugi [sm=jezicek.gif] lepo sam se nasmejala [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Facebook (2.8.2014 23:12:56)

Hihihihi, UM, nasmeja me do suza. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Žapkić -> RE: Facebook (11.8.2014 15:19:41)

Hajde i ovde da napišem svoj problem sa Messengerom, koji sam napisala u temi o mobilnim telefonima.
Devojke, da li neko zna kako mogu da isključim "Messenger" na mobilnom?
Naime, kada udjem na FB preko mobilnog, nisam mogla da vidim poruke koje imam, jer mi je stalno zahtevalo da instaliram "Mesenger". Jeno vreme sam imala opciju da to preskočim, medjutim, onda je te opcije nestalo i samo je stajalo da instaliram. Kada sam ga instalirla, više mi poruke ne izgledaju kao pre, a sam "Messenger" poziva moje prijatelje na koje kliknem da bih im poslala tekstualnu poruku.
A, inače, sve prijatelje koje sam "kliknula" na Chatu, "Messenger" mi sam izbacuje na Desktop telefona.
"Ladno ću da po++z++m od tog "Messengera".
Ako neko zna kako da ga obrišem sa mobilnog, bila bih mu veoma zahvalna, jer meni "Messenger" na telefonu zaista nije potreban.

Inače, imam telefon marke "Sony"

Ana RR -> RE: Facebook (11.8.2014 16:10:55)

Žapkić, pa zar ne možeš da ga deinstaliraš? Koji sony imaš, ja imam xperiu miro. Kada hoću nešto da deinstaliram, kliknem na menu da se otvori sve, ovako KLIK onda kliknem na ove 4 kockice, tada sve ikonice budu lebdeće sa malim znakom x. Klikneš na x ono što hoćeš da obrišeš.

Žapkić -> RE: Facebook (11.8.2014 16:21:20)

Ana, imam "Sony xperia tipo" . Sad sam ušla u aplikacije i uspela sam da nađem neko deinstaliranje tamo, ali već mi predugo odradjuje, a ne vidim da ima pomaka. Sačekaću još neko vreme, neću da prekidam, pa ću videti preko ovoga što si mi ti poslala. Veliko ti hvala. Javiću šta se dešava.

Žapkić -> RE: Facebook (11.8.2014 16:56:28)

E, ovako-uspela sam da izbrišem "Messenger". Draga Ana, veliko ti hvala!!!!!
Medjutim, sada kad udjem na FB preko mobilnog, ne mogu da vidim poruke-već mi opet traži da instaliram "Mesenger". [sm=zmeden.gif]
E, nećeš ga, vala!!![sm=jezicek.gif]
Da li neko zna kako mogu da to uklonim i da mi telefon normalno otvara poruke?

Anck Su Nmaun -> RE: Facebook (4.9.2014 7:47:26)

Davno jos sam blokirala jednu osobu na FB .. i dalje smo prijatelji ali mi se ne pojavljuje na Wallu sad bih da je odblokiram ali nemogu, neznam kako..pomoc [sm=zmeden.gif]

lelaigor -> RE: Facebook (4.9.2014 8:24:36)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Davno jos sam blokirala jednu osobu na FB .. i dalje smo prijatelji ali mi se ne pojavljuje na Wallu sad bih da je odblokiram ali nemogu, neznam kako..pomoc [sm=zmeden.gif]

Nađi settings gore, skroz desno, poslednja u redu onakao strelica, pa settings, na trakicama sa strane izabereš Blocking i tu možeš da blokiraš i odblokiraš šta i koga hoćeš...

mali_mis -> RE: Facebook (4.9.2014 8:25:00)

Odes gore desno na onu strelicu, kliknes za padajuci meni, odes na settings, pa na blocking, i imas tamo imena i pored imena unblock, i na to, i gotovo. E sad, moze biti da opet moras tu osobu da ubacis kao prijatelja.

Cakana84 -> RE: Facebook (4.9.2014 11:26:00)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Pored ovih upustava za unblock da dodam da kada nekoga blokiras automatski se brise iz liste prijatelja. Ubuduce, ako želiš da nekoga skloniš iz new feed-a, a ne želiš da brišeš iz liste prijatelja, na home stranici na kojoj ti izlaze objave pored svakog imena i ili stranice imas sledece: http://prntscr.com/4jjaml, klikni da ne želiš da ti izlaze objave dotične osobe.

New Mom -> RE: Facebook (23.9.2014 11:08:51)

Zasto su skoro sve osobe (bar kod mene na listi fb) skinule profilne slike?

wivern -> RE: Facebook (23.9.2014 11:11:17)

Ko je mene sinoc dodao na fb, ja sam senilna trudnica uopste ne mogu da dokucim ko je. [sm=smiley9.gif][sm=zz_giggle.gif]

Anoniman -> RE: Facebook (23.9.2014 11:15:28)

IZVORNA PORUKA: wivern

Ko je mene sinoc dodao na fb, ja sam senilna trudnica uopste ne mogu da dokucim ko je. [sm=smiley9.gif][sm=zz_giggle.gif]

Ja sam wiv.

Olga75 -> RE: Facebook (23.9.2014 11:16:02)

ne znam , moji uglavnom imaju profilne
je l ni moje nema ?

Klarita -> RE: Facebook (23.9.2014 11:18:28)

Sad sam gledala, moji svi imaju[sm=zmeden.gif]

lanajelena -> RE: Facebook (23.9.2014 11:20:44)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Zasto su skoro sve osobe (bar kod mene na listi fb) skinule profilne slike?

Nemam pojma,kod mene svi imaju

bubulence -> RE: Facebook (23.9.2014 11:20:45)

IZVORNA PORUKA: mimahana

IZVORNA PORUKA: wivern

Ja sam wiv.

aaa ti li si ta misteriozna osoba [sm=jezicek.gif]?
mislim ti si i moj novi frend?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>