RE: Facebook (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Lu -> RE: Facebook (30.1.2012 11:34:49)

Trebala sam bar obrisati poruke, a nisam našla opciju da se brišu sve odjednom[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman -> RE: Facebook (30.1.2012 11:41:40)

Lu, a šta će ti to? 

Lu -> RE: Facebook (31.1.2012 9:40:50)

Hoću da sačuvam albume na cd, a nemam sve te slike jer kad mi je jedan majmun radio nešto sve mi pobrisao a ostale su slike u albumima na fb.
E sad sam sve to fino spremila, sortirano, slike, ovo, ono... i ne mogu da nađem gdje sam spremila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

isidora88 -> RE: Facebook (18.2.2012 20:07:13)

mene se facebook pogubio,kad udjem na profil prebaci me na youtube automatski[sm=hudicek1.gif]
to je pocelo da se dogadja kad sam stisnula like na komentar od jednog prijatelja koji je share-ovao neki link osvoji dres crvene zvezde.
sta da radim sad?[sm=smiley13.gif]

isidora88 -> RE: Facebook (18.2.2012 21:36:17)

zar niko ne zna[sm=smiley19.gif]

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 21:37:05)

IZVORNA PORUKA: isidora88

mene se facebook pogubio,kad udjem na profil prebaci me na youtube automatski[sm=hudicek1.gif]
to je pocelo da se dogadja kad sam stisnula like na komentar od jednog prijatelja koji je share-ovao neki link osvoji dres crvene zvezde.
sta da radim sad?[sm=smiley13.gif]

Isi izlaze non stop tvoji statusi sa zvezdom a na slici su tagovani tvoji prijatelji.

isidora88 -> RE: Facebook (18.2.2012 21:52:38)

vidim to a nisam nista stiskala,nemam pojma sta se dogadja,jel to neki virus sta li je[sm=smiley19.gif]
kad udjem na profil i hocu da obrisem taj post nece i samo me prebaci na youtube[sm=hudicek1.gif]
lepo cu da poludim ne znam sta se desilo

Olga75 -> RE: Facebook (18.2.2012 21:54:38)

i mene si zatrpala tim postom , tagovana sam tamo [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Facebook (18.2.2012 21:57:43)

ja se svima izvinjavam ali nemam pojma sta se dogadja[sm=smiley19.gif]
ne znam ni sta da radim,potpuni sam duduk za zavrzlame na fejsu[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 21:58:15)

jel to neki virus sta li je[sm=smiley19.gif]

Kod jednog prijatelja sam u statusu ovo pročitala, nije zvezda u pitanju, ali liči:

PAZNJA !!!!
POJAVIO SE NOVI LINK SA MOGUCIM VIRUSOM. NE ULAZITE NA NJEGA, JER CE AUTOMATSKI DELITI SVIM VASIM PRIJATELJIMA BEZ VASEG ZNANJA.

Olga75 -> RE: Facebook (18.2.2012 21:58:33)

neam problema , uklonila sam sa svog zida , nemoj da se ljutis [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Facebook (18.2.2012 22:07:40)

ma ne ljutis se,aj ukloni i sa mog zida[sm=smiley36.gif]
ne znam kako da maknem taj virus,sta da radim,svi ce me uzbaciti iz prijatelja ako im se fejs razboli jer sirim zarazu[sm=jezicek.gif][sm=smiley13.gif]

Olga75 -> RE: Facebook (18.2.2012 22:22:25)

isidora , to je neki gadan spam sta li [sm=smiley13.gif]
ponovo me je zatrpalo , sad sam ga oznacila kao nepozeljno
mozda da ukljucis antivirus ili da prijavis administratorima fb [sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 22:30:12)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

isidora , to je neki gadan spam sta li [sm=smiley13.gif]
ponovo me je zatrpalo , sad sam ga oznacila kao nepozeljno
mozda da ukljucis antivirus ili da prijavis administratorima fb [sm=zmeden.gif]

i ja sam ga još pre sat označila kao nepoželjno ali i dalje mi stiže to od Isi, non stop. Malo pre mi se računar zablokirao i avast javio da je virus. morala sam da ga restartujem.

Olga75 -> RE: Facebook (18.2.2012 22:32:27)

ja sam sad sakrila isidoru
inace antivirus mi se jos ne javlja ali ako i posle sakrivanja nastavi da me zatrpava moracu da te izbrisem Isi , sorry
ali javicu se ponovo kad sredis virus [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 22:33:13)

Isi molim te, kada ti se sredi to pošalji mi pnovo zahtev, morala sam da te uklonim jer ne smem da rizikujem; samo što sam pre desetak dana sredila računar a imam puno posla, vezana sam za net.

Sanjica26 RR -> RE: Facebook (18.2.2012 22:35:16)

Ja sam samo izabrala onu opciju da ne pratim njene vesti. Ali sutra ce verovatno drugacije da bude. Isidora aj probaj da se izlogujes (ako vec nisi probala), pa se uloguj.

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 22:38:38)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja sam samo izabrala onu opciju da ne pratim njene vesti. Ali sutra ce verovatno drugacije da bude. Isidora aj probaj da se izlogujes (ako vec nisi probala), pa se uloguj.

I ja sam Sanjice odmah ali i pored toga mi je opet stizalo.

Anoniman -> RE: Facebook (18.2.2012 22:41:39)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Kod jednog prijatelja sam u statusu ovo pročitala, nije zvezda u pitanju, ali liči:

PAZNJA !!!!
POJAVIO SE NOVI LINK SA MOGUCIM VIRUSOM. NE ULAZITE NA NJEGA, JER CE AUTOMATSKI DELITI SVIM VASIM PRIJATELJIMA BEZ VASEG ZNANJA.

I kako znamo koji je to link? [sm=zmeden.gif] Mislim, ja kada uđem na FB sve sami linkovi. [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 22:45:22)

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: dunja RR

PAZNJA !!!!

I kako znamo koji je to link? [sm=zmeden.gif] Mislim, ja kada uđem na FB sve sami linkovi. [sm=smiley1.gif]

Ovo je kod mog prijatelja u obaveštenju na statusu, a kod Isi je virus bio na slici Crvene Zvezde, ne mogu da stavim sliku jer sam je morala obrisati iz prijatelja:

[img]http://www4.slikomat.com/11/0218/64z-slika-.jpg[/img]

isidora88 -> RE: Facebook (18.2.2012 22:59:42)

joj boze ako me svi pobrisu iz prijatelja lepo cu da ubijem tog debila koji je otvorio taj link i zatrpao me[sm=smiley19.gif]
probala sam i da promenim sifru i sve ali ne vredi,probala sam i na report to da prijavim ali nece da reaguje kao da nisam nista stisnula.
ja sam skenirala komp.sad i nema virusa ali to sra*e i dalje iskace[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Facebook (18.2.2012 23:05:05)

dunjice, ne vidim šta piše tu gde strelica pokazuje.

Anoniman -> RE: Facebook (18.2.2012 23:05:23)

Isi, obriši profil.

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 23:07:37)

IZVORNA PORUKA: Tash

dunjice, ne vidim šta piše tu gde strelica pokazuje.

Piše "Pogledajte svoje provale"

dunja RR -> RE: Facebook (18.2.2012 23:08:51)

joj boze ako me svi pobrisu iz prijatelja lepo cu da ubijem tog debila koji je otvorio taj link i zatrpao me[sm=smiley19.gif]
probala sam i da promenim sifru i sve ali ne vredi,probala sam i na report to da prijavim ali nece da reaguje kao da nisam nista stisnula.
ja sam skenirala komp.sad i nema virusa ali to sra*e i dalje iskace[sm=hudicek1.gif]

Isi, da li si probala tog prijatelja da obrišeš?

Da li si probala da ukloniš tu objavu kao nepoželjnu ili sve objave od tog prijatelja kao nepoželjne?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>