Lu -> RE: Facebook (7.10.2011 17:12:32)
|
Tash to što si ti stavila i još neki na status, ja kad kliknem ništa se ne desi ...valjda, šta sad cijeli google vidie sve, ja stvarno ne razumijem[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] IZVORNA PORUKA: Tash Ja sam glupava, molim da mi objasnite ovo. FB se promenio (to svi znamo). Svi naši komentari «like» itd. sada su dostupni i na Google-u (što znači da ih mogu videti svi). Zato vas molim da miša primaknete do mog imena. Pričekajte da vam se pojavi mali prozorčić. U prozorčiću odaberite «Subscribed» i potom isključite opciju komentari i sviđa mi se, kao i fotke i status upd_ate. Isto ću učiniti i ja za vas, tako da naši komentari o našim porodicama i prijateljima više neće biti javno objavljeni. Kopiraj ovu poruku na svoj zid, ako ne želiš da svaki tvoj pokret bude vidljiv svima sa desne strane. Hvala! Ako to stavim na status, i neko to uradi, onda je sve ok? Dovoljna je jedna osoba da to uradi? Ili? Lupam, Ana to uradi kod mene, a Mira komentariše moj status, i puj-pike, ništa nisam uradila?
|
|
|
|