RE: Facebook (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Anoniman -> RE: Facebook (24.7.2011 22:26:38)

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

IZVORNA PORUKA: Tash

Maločas sam prvi put digla video na FB, I NAPISALO MI DA SE OBRAĐUJE, DA ĆE ME OBAVESTITI KAD SE OBRADI. kOLIKO TO TRAJE?

ups, caps lock. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

To je i meni pisalo,pa sam jednom cekala sat vremena i na kraju batalila. Posle sam samo stavljala linkove sa YouTube-a

Nisu me obavestili, ali eno snimka. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IVA 11 -> RE: Facebook (25.7.2011 12:13:25)

Meni 5 dana ne radi fb, pa idem sa mobilnog a sporo mi je tako. Danas nosim komp na reinst. jer sve drugo radi sem fb.

Nensi* -> RE: Facebook (26.7.2011 23:42:48)

Da li postoji opcija da obrisem slike koje su drugi postavljali na moj profil,mislim na one fotografije na kojima si? Ja ne vidim nigde tu opciju.
Nadam se da sam lepo objasnila na koje slike mislim [sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: Facebook (26.7.2011 23:48:16)

Mislim da ne mozes da obrises tudju sliku, mozes samo da obrises svoj tag (imas ispod slike remove tag) pa ti onda vise nece izlaziti da si ti na toj i toj slici, a mozes i da obrises sa svog profila na x sa desne strane tog posta. Valjda sam iole razumljiva, mnogo sam umorna, jedva kuckam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anoniman -> RE: Facebook (26.7.2011 23:52:53)

Idi na Remove tagg

New Mom -> RE: Facebook (27.7.2011 22:53:44)

Da li postoji opcija da obrisem slike koje su drugi postavljali na moj profil,mislim na one fotografije na kojima si? Ja ne vidim nigde tu opciju.

Možeš da uradiš "remove tag" na slikama, a možeš samo da pojedinačno ukloniš objave i gore u onoj liniji svaku sliku skloniš na iksić.

Pitanje: ovaj glupi čet mi je sad stalno otvoren (i kad ja ne koristim fb, što je užas). Kako, do đavola, to da promenim, uopšte nemam opcije za to više.[sm=smiley7.gif]

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 22:55:48)

Hide sidebar. Tu klikni (mali "šrafčić") u najdonjem desnom uglu. A ako oćeš da si u off-u, samo odčekiraj opciju "available to chat".

New Mom -> RE: Facebook (27.7.2011 22:56:55)

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Hide sidebar.

Gde je to? Ne nalazim.

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 22:59:41)

Gde ti je lista prijatelja koji su na čatu, znači sa desne strane imaš one koji su onlajn ili oflajn, onaj spisak. E pa, pored polja "pretraga, skroz dole, desno, imaš taj kao "zupčanik" sa strelicom na dole, tu klikni, otvori se padajući meni pa imaš opciju "hide sidebar".

New Mom -> RE: Facebook (27.7.2011 23:10:22)

Bubi, sad ću zvučati glupo, ali nema toga. Nekako mi ta lista za čet izgleda drugačije nego što je bila (pre 2 nedelje, npr.), bukvalno je sastavljena samo od liste ljudi, od početka strane do kraja, nema toga što mi pričaš (znam šta mi objašnjavaš, tako je nekad funkcionisalo).

dunja RR -> RE: Facebook (27.7.2011 23:11:35)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Bubi, sad ću zvučati glupo, ali nema toga. Nekako mi ta lista za čet izgleda drugačije nego što je bila (pre 2 nedelje, npr.), bukvalno je sastavljena samo od liste ljudi, od početka strane do kraja, nema toga što mi pričaš (znam šta mi objašnjavaš, tako je nekad funkcionisalo).

da i kod mene je tako od pre nekih 10-ak dana

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 23:13:40)

Pa i meni je lista sada, po ovom novom FB pre*eravanju od vrha strane do dna strane... to je novo na Fb. A ja imam to dole, na dnu. Ne znam kako da ti pomognem. Imaš li bar te opcije "available to chat" i ostalo?

dunja RR -> RE: Facebook (27.7.2011 23:14:02)

Hide sidebar.

Gde je to? Ne nalazim.

što reče Buba, skroz dole desno, kao neka pahuljica izgleda

degu -> RE: Facebook (27.7.2011 23:14:25)

To se i kod mene desilo i baš me nervira, sve mi je nepregledno. Mislila sam da sam sama nešto zabrljala i čačkala da vratim na staro, ali ne ide.

New Mom -> RE: Facebook (27.7.2011 23:16:23)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

što reče Buba, skroz dole desno, kao neka pahuljica izgleda

A ja imam to dole, na dnu. Ne znam kako da ti pomognem. Imaš li bar te opcije "available to chat" i ostalo?

Ništa od toga. Bukvalno se završava sa ponuđenim profilom. Ne mogu nikako da smanjim taj spisak (pomislila sam da nije prešlo preko).

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 23:19:06)

Zašto je na tom spisku samo deo prijatelja? Mislim, ja imam oko 130 prijatelja, a na chatu samo tih 20ak koliko tu stane. 

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 23:19:24)

Ne znam da li ima veze, ali probaj da se odjaviš pa se opet prijaviš na FB, ili uđeš sa drugog pretraživača? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 23:20:23)

Zašto je na tom spisku samo deo prijatelja? Mislim, ja imam oko 130 prijatelja, a na chatu samo tih 20ak koliko tu stane. 

Zato što imaš tu opciju "pretraga", pa kucaš početna slova imena i ono ti izbaci ostale prijatelje čije ime tako počinje. Probaj.

New Mom -> RE: Facebook (27.7.2011 23:21:23)

Zato što imaš tu opciju "pretraga", pa kucaš početna slova imena i ono ti izbaci ostale prijatelje čije ime tako počinje. Probaj.

Nema opcije "pretraga".
A koliko sam shvatila, tu su ljudi sa kojima najčešće razmenjuješ poruke.

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 23:33:19)

E, ja imam opciju pretraga. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
A kada se odjavim iz chata, on me opet prijavi kad se ponovo logujem. To moram svaki put?

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 23:35:15)

Meni ostane off ako sam bila u offu pre odjave.

Anoniman -> RE: Facebook (27.7.2011 23:38:00)

Sad je i mene ostavio, prošli put me prijavio.
Super, hvala. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

New Mom -> RE: Facebook (27.7.2011 23:48:54)

Ubacila sam neki ekstension u tool bar Chome-a, pa mi se čet vratio na stari.

Nensi* -> RE: Facebook (28.7.2011 23:31:09)

Možeš da uradiš "remove tag" na slikama, a možeš samo da pojedinačno ukloniš objave i gore u onoj liniji svaku sliku skloniš na iksić.

Pitanje: ovaj glupi čet mi je sad stalno otvoren (i kad ja ne koristim fb, što je užas). Kako, do đavola, to da promenim, uopšte nemam opcije za to više.[sm=smiley7.gif]

Znam da mogu na x da uklonim tudje objave i slike na mom zidu,ali ne vidim nigde gde mogu da obrisem ove slike,npr,kad udjete u moje fotografije,ispod albuma mi stoje slike koje su drugi obelezili da sam na njima i stoje mi ispod albuma.

Olga75 -> RE: Facebook (28.7.2011 23:32:38)

imas ono ukloni fotografiju pa skini tag 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>