Anoniman -> Kada mame nadrljaju :-( (5.1.2009 23:38:42)
|
Večeras, Luka leži na krevetu, i sa mm gledaju neki katalog, ja sam se nagnula iznad Luke da bacim pogled, i on je ustao svom silinom i lupio me u vilicu. Imala sam utisak da će mi istog momenta svi zubi ispasti, a on je počeo da plače, mislila sam da ga boli glava (kojom me je udario), a on je plakao jer mene boli, i moram reći da mi nije bilo žao što plače, jer sam ja mislila da ću da padnem u nesvest. Nije zaspao dok nisam legla kraj njega i dok mu nisam rekla da me malo boli i da će proći, a on je ponavljao da mu je žao, da nije namerno, i ljubio me. Onda mi je već bilo žao. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] To nije prvi put da nagrabusim od svog deteta, pre oko godinu dana, probudili smo se ujutro, mm je taman krenuo na posao, i Luka je podigao ručicu, pokazujući prstom u tatu, da tata ide pa-pa, i u tom podizanju ručice mi je provukao nokat po oku. Zasuzilo je, peklo, do kraja sam završila kod očnog. Kaže dr erozija epitela rožnjače, ili narodski - izderao mi je rožnjaču noktom. Stavljala sam hloramfenikol (mm mi ga je stavljao), nosila zavoj na oku 24h i isto toliko dugo oko nije smelo da dođe u kontakt sa svetlošću. Kaže dr da sam dobro prošla. jednoj mami je dete dublje zaderalo, i žena ne vidi na to oko. Takođe mi se često dešava da zadržim Luku da ne naleti na ragasto (pošto ide napred a gleda iza sebe), i uhvatim ga, ali onda ja zavrnem recimo nogu o ragastol. Jel se vama dešavalo nešto slično?
|
|
|
|