Anarunika -> RE: Muzicki instrumenti (26.5.2016 22:36:19)
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Pretpostavljam da je ova tema vezana za muzicko obrazovanje skolske dece, jer vec imamo temu sa razvojem muzickih sposobnosti i interesovanja kod dece predskolskog uzrasta. radim u muzickoj skoli, sve detalje oko upisa, predispozicija za upis, kako izgleda prijemni, slobodno pitajte.Sto budem znala, odgovoricu vam. Samo je bitno da shvatitie da je muzicka skola vrlo ozbiljna, ima roditelja koji ovo obrazovanje shvataju kao vrstu kursa ili treninga.Ovo je skola, gde se uci, vezba, imaju se ocene, djacke knjizice, dnevnici, nastupi, takmicenja, roditeljski sastanci...sve po redu kao i u osnovnoj.pored ljubavi,talenta i interesovanja, jako je bitan rad kod kuce i podrska roditelja,kako je vec Urbana pisala ranije. Mila moram da te ispravim [sm=smiley1.gif]Treninzi su vrlo ozbiljna stvar i zahtevaju mnooogo posvećenosti rada i truda ako govorimo o nekome ko nečim želi da se bavi. pa tako je i u muzičkoj školi. Ja bih pre rekla da mnogi roditelji, mada ja kod mojih ulčenika i nisam imala takve na sreću, shvataju muzičku školu kao neko bejbisitovanje . Tih sat i po vremena ne brinu gde im je dete ,kao radi nešto korisno. Sorry za dva posta, zanela sam se i zaboravila opciju uredi [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|