Anoniman -> RE: Pilula za dan posle (26.4.2011 11:25:24)
|
IZVORNA PORUKA: bea83 kada sam otišla kod doktorke i pitala kako se to desilo dobila sam odgovor da to uopšte nije retko i da pilula deluje samo u odredjenim okolnostima (ako folikul još nije pukao-može da spreči pucanje, ili ako je već pukao može da spreči eventualno implementaciju, ali s obzirom da se implementacija može desiti i 10 dana nakon odnosa koliko sam shvatila do tada dejstvo pilule prestane i plod se ipak implementira) Ja sam lično uvek bila protiv ovih lekova, ali u tom trenutku (student, pa nestalna veza itd) nisam našla drugo rešenje... Jako sam mnogo krvarila posle tablete, a moja doktorica sasula na mene drvlje i kamenje što sam je uzela na svoju ruku. Baš što ti bea83 pišeš- na svakog ona individualno deluje, neko je bez problema uzme, neko krvari dugo i obilno kao ja, a neko ipak zatrudni bez obzira. Moja jedina posledica je bila eto malaksalost, ali sam sebi svečano obećala da to neću više ponoviti - i NISAM!!! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|