Leki 77 -> RE: Pilula za dan posle (15.1.2010 15:55:39)
|
IZVORNA PORUKA: doom imam ja jedno pitanje... verovatno sam jedini muskarac koji postavlja ovde pitanje :D ali nekog moram da pitam.... koliko dejstvo ove tablete deluje na raspolozenje... ne znam sta mi je sa devojkom, uzela je tabletu i prvi dan sve normalno se ponasala, sada odjednom promene raspolozenja, nervoze itd... pitam se da li je od tablete ili vec zbog toga sto je bukvalno "abortirala" .... koliko dana je za ocekivati takvo ponasanje?? hvala.... Prvo bih naglasila da to nije abortus (iako kapiram da ti je to jasno jer je ta rec pod navodnicima). Ja bih to definisala kao sprecavanje hipoteticke trudnoce, jer ta pilula onemoguci eventualno zacece. Dakle, u mojim ocima to dodje klasicna ab pilula samo jaca. Mislim da je moguce da hormoni koje je popila uticu na raspolozenje tvoje devojke, narocito u kombinaciji sa posebnim osecanjima koja su sigurno prisutna u takvoj situaciji. Mislim da joj je sada najbitnija tvoja podrska i razumevanje, sto verujem da ima jer brigu pokazujes i time sto se ovde raspitujes. Verujem da ce se to sve brzo srediti. Ni ja je nisam nikada uzela, ali dve moje bliske drugarice jesu i videla se "promena" na njima tih dana.
|
|
|
|