branki* -> RE: Strije (23.10.2015 20:29:51)
|
IZVORNA PORUKA: janabons MArincice, ja isto koristim Saljicev strijet, za sad, evo druga trudnoca, nemam nijednu striju...nadam se da ce tako i ostati do kraja[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: marinchica Onda ono sto valja-da ne menjamo [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Unina mama gde ste [sm=nosecka.gif] uzela mi mama rezultate, sve ok, hmg 135, gvozdje 9... marince ja se u prvoj retko mazala , nisam dobila ni jednu, sada sam se mazala ovim sto se dobija sa rr opet nisam dobila ni jednu, nadam se da ce tako biti do kraja... IZVORNA PORUKA: marinchica E videla sam tu kremu bas neki dan u prodavnici, ali evo ti prva koja mi kaze da je probala. Ja imam sklonosti ka tome, pa moram stalno da se mackam, suuuva mi koza kao barut. IZVORNA PORUKA: Unina mama ma ja mislim da za strije zavisi i kakva ti je koza, ja npr moju nikad ne brisem posle tusiranja, vec je pustim da se postepeno sama susi, sada sam se mazala ovom kremom, ali ne toliko cesto, recimo jednom u nedelju dana, a mazem se redovno mlekom za telo, ili balea plavo, ili lpt marselils...
|
|
|
|