|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: STRIJE
31.8.2012 9:43:50   
anajid
Ja imam samo po koju na butkicama sa unutrasnje strane.Inace stomak me uopste ne svrbi i nemam strije,a molim boga da ih ne dobijem do kraja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 751
31.8.2012 12:18:36   
jovicaa
ja imam bogami i po gornjem delu butina i po guzici, to mi je popucalo u srednjoj skoli. ali nisu strasne tanke su, tako da ne izgledaju gadno. a u prvoj trudnoci su mi popucale grudi odmah u prvom trimestru. a sve ostale strije sam dobila tek nakon porodjaja i to po par komada na ovim spojilerima sa strane stomaka :D ne znam kako se to zove, na kukovima i par sam dobila kao uzduznih na butinama napred i izmedju nogu. sve u svemu dosta su tanke i nisu strasne, nema ih puno.... samo se nadam da necu popucati jos, to bi mi stvarno bilo previse. posebno se nadam da na stomaku necu dobiti, ali jako mi je sumnjiv taj svrab od juce.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 752
31.8.2012 14:06:24   
nina26
Da li strije kad se pojave, prvo budu crvene ili kako

na grudima su mi neke vene iskocile, pa to sad pocrvenelo i ne znam da li su strije ili ne???

bas mi je cudno sto su tu izasle jer mi grudi nisu nesto velike, pre sam ocekivala na stomaku???

A stomaku pogotovu sa strane znaci preko rebara su mi toliko iskocile vene da je to strasno, kao guster sam, jel se to desava i vama, ili meni samo jer se pucam antikoagulacionim inekcijama pa su zbog toga izrazeneuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 753
31.8.2012 14:09:34   
daca77
A otkud meni strije?user posted image
Imam ih u glutealn.predelu, samo sa desne strane...nikada se nisam gojila i mrsavila, vec 1-2kg vise- manjeuser posted image
Slucajno sam ih videla pre mesec danauser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 754
31.8.2012 16:20:10   
red3lilu
Ako vas svrbi stomak samo mažite, mažite i mažite...
Mene je svrbeo u trudnoći, a počeo je i prošle nedelje da me svrbucka, kad sam malo bolje pogledala koža mi je dosta suva i "žedna" pa se sad mackam kremom... Inače, ipak mi nije izašla nijedna strija na stomaku, a ono što sam mislila da je strijica je ustvari bila razuvčena fleka od boginje iz detinjstvauser posted image ... Stomak mi i dalje visi ali se svakim danom sve više i više povlači i to veoma očiglednouser posted image

U trudnoći su mi i stomak i grudi bile žilave i videle su se vene, sada su samo grudi pune vena, što je normalno ali ne primetim sveže strije sada tj. ostaće mi one iz prethodne trudnoće. Sada je samo pitanje koliko će se grudi još smanjitiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio red3lilu -- 31.8.2012 16:23:07 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 755
4.1.2013 13:35:18   
Shishica
Kupila sam Saljica, ljubim ga u pametnu glavu.
Citala sam da je neka cura smanjila i da zna za neke koji su smanjili ili uklonili strije sa Saljicevim melemom za oziljke.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 756
4.1.2013 13:40:42   
branki*
mazala saljicevu kremu po stomaku i butinama u toku trudnoce,a prva 3 meseca niveino mleko.nema nijednu striju.kao devojka sam dobila par strija sa unutrasnjih strana butina i jos su tuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 757
4.1.2013 14:16:23   
Meisje
Vidim da svi imaju sa unutrasnje strane,e pa i ja,a pocela sam da se mazem od 12.nedelje,valjda nece biti jos,na to treba paziti,ipak se one mnogo tesko skidaju

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 758
4.1.2013 14:17:33   
lady_b
A gdje ima da se kupi taj Saljicev melem? Ja sam iz Republike Srpske.. Ili to ima samo kod vas u Srbiji?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 759
4.1.2013 14:19:16   
branki*
ja sam uzimala u liliju...verovatno da ima i po apotekama.

branki

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 760
4.1.2013 14:22:10   
lady_b
A taj melem se tacno zove Striet?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 761
4.1.2013 14:22:24   
Meisje
I ja cu da ga uzmem,svi ga hvale, provereno dobaruser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 762
4.1.2013 14:24:35   
branki*

IZVORNA PORUKA: lady_b

A taj melem se tacno zove Striet?

dauser posted image

branki

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 763
4.1.2013 14:28:19   
lady_b
E hvala Branki, bas cu da ga potrazim user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 764
4.1.2013 14:30:35   
branki*
potraziuser posted image ok je skroz.

branki

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 765
4.1.2013 14:49:32   
Shishica
Trebalo bi da ga svaka apoteka ima.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 766
4.1.2013 15:58:39   
adulence
zene celu trudnocu sam koristila striet i na kraju sam opet ispucala skroooozozz....to je definitivno do koze da li je ili nije elasticna,necu da budem baksuz probajte i nadam se da ce vama uspetiii...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 767
4.1.2013 16:03:48   
cockic
ja mislim da je do koze mada ja sam y pybertey popycala po gyzi bokovima i grydima a y trydnoci nista tako da ne znam do cega zavisi.mislila sam da cy y trydnocama da dobijem dosta strija a ja ni jedny.
kod mene je bilo da sam bila premrsava sa nekih 14 godina i naglo se rasirih mislim grydi,gyza mora da sam zato i dobila stije.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 768
4.1.2013 16:17:55   
Meisje
Kazu da je voda dobra,sto vise to bolje...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 769
4.1.2013 19:41:14   
masa masa
Kada ste vi pocele da koristite ovaj preparat,u kojoj nedelji?

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 770
4.1.2013 23:19:32   
Meisje
Maso ja sam pocela da se mazem u 12.n. Ako citas onaj kalendar trudnoce tamo tacno kazu kad da pocnes

(odgovor članu masa masa)
Direktna veza do poruke: 771
4.1.2013 23:34:53   
VVVV

IZVORNA PORUKA: adulence

zene celu trudnocu sam koristila striet i na kraju sam opet ispucala skroooozozz....to je definitivno do koze da li je ili nije elasticna,necu da budem baksuz probajte i nadam se da ce vama uspetiii...

I ja sam koristila striet, kad je poceo stomak da raste, negde od 25 nedelje.
Nijednu striju nisam dobila user posted image .
Inace ih imam po bokovima odavno, ali ne mnogo.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 772
4.1.2013 23:44:46   
Sanchy
Koristila striet a za kupanje sebamed ulje i nijednu striju nisam dobila,nastavila da mazem striet i posle porodjaja za svaki slucaj..

< Poruku je uredio Sanchy -- 4.1.2013 23:45:50 >

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 773
5.1.2013 0:05:10   
ana77
Ja koristila onu Babylove kremu protiv strija iz DM-a (duplo i vise jeftiniji od Saljica) i nisam dobila ni jednu. U prosloj trudnoci sam koristila striet i isto nisam dobila strije. Valjda nisam sklona, sta li. 

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 774
21.1.2013 20:00:00   
hanic
I pored stalnog i redovnog mackanja ja sam popucala, do osmog mjeseca nisam i onda preko noci iskocice crvene linije na butinama i par po stomaku, nadam se da nece vise da ih ima dovoljno user posted image . Sinoc sam bas bila bljak pa sam mm nabrajala i nabrajala i nabrajala i danas kad je dosao s posla donio mi vichy za strije (kao ublazuje vec postojece) jel neko to koristio?

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here