Anoniman -> RE: Strije (25.7.2010 17:05:20)
|
IZVORNA PORUKA: lenaa IZVORNA PORUKA: Cindarella Ma neee....cekaj ti nemas strije? mene uzasno svrbi stomak vec par dana,osecam da cu biti kao zebrica.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] evo sad sam se skinula i uzela ogledalo da vidim kako izgledam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ono sto sam ja mislila da su mozda strije - nisu, to crvenilo nestane kad odmaram. Inace sad sam primetila nekoliko strija na grudima i to sa donje strane (ne bih ni videla bez ogledala) ja ih nisam ni mazala jer nisu rasle do sada al ocito da sam trebala, imam i dve malene crtice skoro tamo gde pocinju dlacice na rib.... al sto bas tu nemam pojma al nije strasno nista od navedenog se nece videti kad se skinem u kupaci. Na nogama mislim da nigde nemam mada nisam mazala uoopste a ne mogu dobro ni da vidim kakva je situacija pozadi , malo mi nezgodno zbog stomaka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], ako ostane ovako bicu i vise nego zadovoljna al imam jos par nedelja pa cu videti Jaoj,blago tebi zeno...ja sam mazala sa svakakvim preparatima za koje sam procitala ovde,i nista.[sm=smiley13.gif] Sva sam sarena,imam bikini sa zebrastim prugicama,samo sto nije crno-beo,vec ljubicasto-crn,bas se utapam u njega.[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|