red3lilu -> RE: Pelene ... (31.5.2012 21:44:16)
|
Jel mogu ja nešto da izjavim za TV? [sm=jezicek.gif] hehehe, zakuvale, kao što samo žene znaju, da je jutro sad bi skuvala kaficu i čekala razvoj događaja [sm=smiley36.gif] U prvoj trudnoći sam bila entuzijasta želela sam svojoj bebi najbolje i najzdravije, a u tim trenucima su po mom mišljenju to bile platnene pelene, u kojima sam i ja odrasla... Maleni se rodio u julu mesecu, pelene su pripremljene, babica došla i prepovila ga ni ne sećam se koliko pelena, pa švedske pa bodi pa pantalonice, dok mi se dete nije pretvorilo u loptu [sm=smiley1.gif] samo nožice i ručice virile... Simpatično, ubeđujem sebe korisno, kao manje bakterija i sl... U široki zbog kukova nisam verovala, ali za dobrobit protiv upala i ostalog sam nameravala da nastavim platnene da koristim...e onda je beban počeo da kaka 10-12 puta dnevno, jel, koliko sisanja toliko i kakanja, tako su mene naučili, pa kad nije kakio onda je piškio, kad nije ni to radio mučili smo se da sikimo.... pelene, da bi bile lepe i bele i čiste sam morala da tretiram nekim izbeljivačem, pa da perem i iskuvavam, pa da peglam... kad god ih skineš sa deteta ono mokro...guza mokra... Ovog puta sam kao gledala one neke pamučne u obliku pampersa, lepe i šarene, kao eko i ne znam ni ja šta...hhahahah, peru se na 40 stepeni ??!![sm=smiley36.gif]... o ceni neću da diskutujem, ne pokriva mi plata... opredeliću se za neke jednokratne, ključna je pravilna higijena deteta u pelenskoj regiji i to je ono što je bitno, pa bilo se koristile jednokratne ili platnene pelene...
|
|
|
|