Lilla -> RE: Pelene ... (30.5.2012 22:17:40)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj mlada mama,ko je izmislio jednokratne pelene spomenik bi podigla! kad se porodis i ako te snadje muka sa grudima,kao sto je mene,a budes sama,neces stizati ni da jedes,a kamoli da dnevno peres i peglas pelene...a veruj mi i pored jednokratnih probije pa se jedva peru pamucne,i to mora rucno,jer masine ne moze dobro da opere! Slazem se. Jednokratne pelene ruleZ. Meni jedna masina dnevno ne bi mogla naprati koliko bih vesa imala da sam samo pamucne koristila. I nisu to samo pelene, vec se mora prati i ostala garderoba, pa peglanje i cuda. Ne, hvala. Zao mi je sto cu u off, ali moram da napisem. MM, stvarno neces nigdje izaci 2 mjeseca? Treba zeni par dana da malo dodje sebi, ne osporavam, ali 40? A znas zasto su nase bake tako radile? Jer im je to bio super izgovor da nista ne rade i budu sa bebom, to im je bila jedinstvena prilika da se izvuku i ne obavljaju poslove oko stoke i zemlje. Ja licno nisam cekala ni dana, ali dobro, svako radi kako mu najbolje odgovara :)
|
|
|
|