isidora88 -> RE: Pelene ... (15.4.2012 15:34:02)
|
IZVORNA PORUKA: mejlo pozdrav mame! eto mene,prvi put na forumu iz potrebe da se zahvalim mami koja je pisala o jeftinim pelenama u pap pavla u novom sadu..koristimo ih malo duze od 4 meseca i prezadovoljni smo. te pelene su neka mislim nemacka marka, rosman,sto mu dodje kao nas dm,i prijatelji iz nemacke su potvrdili njihov kvalitet. "normalne" pelene su u toj prodavnici 14,15 i 16din po komadu u zavisnosti od velicine.u proseku jednom mesecno stizu pelene sa greskom od 5 dinara,u pakovanju ima 60 komada i recimo da je 5 pelena za bacanje jer nemaju cicak ili nisu lepo ispeglane i isecene na krajevima i kad se natope propuste,dvadesetak su ok ali nemaju napred krilca preko kojih ide cicak,i te koristimo kad treba da se zameni pelena sat vremena pre kupanja,pa da ne potrosimo normalnu pelenu za dva piskanja :)..ostatak pelena je odlican,greska je u tome da nemaju slicicu,ili je zalepljena na pogresno mesto. nemaju nikakv miris,sto se mene tice-super,jedna hemikalija manje.postoji 3 vrste, sve su ok!! a sto se propustanja pelena tice,mislim da sve propuste u nekom momentu,pogotovo ako su bebani prevelike ili sto se nama desavalo-premale i svaki put kad bi pelene pocele da propustaju,uzimala sam vece sto je resavalo problem..koristili smo u pocetku pampers,i u osnovi nisam imala nikakvu zamerku sem cene..obicne preko dana,a za noc premium care jer ujutro ne bude skuvana guza. propustao je i pampers,narocito dok je beban bio mali (do 4. meseca) i imao ekspozivne i retke stolice :)) od 4. meseca koristimo te jeftine pelene od 5 din i to 4 i 4+ jer sad sa 7 meseci imamo oko 10kg. racunica je vrlo jednostavna: 100 pelena od 5 dinara je 500 din a 100 pampers pelena je.... u svakom slucaju, HVALA MAMI KOJA JE PODELILA INFORMACIJE O JEFTINIM PELENAMA U PAP PAVLA SA NAMA!!! ja sam pisala za ove pelene da imaju da se kupe u pap pavla[sm=smiley14.gif],dosta drugarica ih koristi i sve su zadovoljne[sm=bravo.gif]
|
|
|
|