RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

mama kukunka -> RE: Pelene ... (28.3.2012 17:15:02)

ne da meni djavo mira, isprobavam svakojake pelene..te sam danas kupila eve baby ( tako li se zovu, ili evy, mrzi me da ustanem da vidim)..kuma mmi rece da ih je za cerku koristila stalno..
Sad trosimo drugi red huggies-a ( ne cini li vam se da je kod pelena isto kao kad napunite rezervoar u kolima-btw taj prizor nisam bas dugo videla[sm=zmeden.gif]- mnogo duze traje gornja polovina nego donja??[sm=smiley36.gif], dok sam na gornjoj polovini, cini mi se da se bas lagano trose, cim predjem na donju-odoseee)
dakle, posle ovog visokoumnog zakljucka, htedoh da prokomentarisem da nisam nezadovoljna huggies-om.. jedino ako sa bas puuno ukaki, a onda je neko tumba, kao da se istisne kaka iz pelene, jerbo on malo sporije upija od pampersa.. a ojed fala bogu nismo imali..
kad pocnemo da trosimo sledece-javicu se..posle planiram babylove, pa te pufies ( mada ne znam gde se kupuju)..taako, mozda zatvorimo krug na pampersu opet negde krajem 2013[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Pelene ... (28.3.2012 18:34:06)

U nedostatku Pampersa 6 ,kojeg nigde nismo mogli naci, kupili be be ...uzasne su, tvrde ma bas su fuj!
Probalio smo ranije i Evy baby, i one DM ove, zakljucak - Pampers zakon!!!!

ivaj -> RE: Pelene ... (28.3.2012 21:53:33)

IZVORNA PORUKA: Valerie

ivaj,
jel pouzdan taj Dody shop, nista nisam narucivala od njih

Jeste,slobodno mozes da narucis.

Sanjica26 RR -> RE: Pelene ... (28.3.2012 21:55:21)

Ivaj[sm=smiley31.gif] zeno sto godina te nema [sm=smiley1.gif]

Valerie -> RE: Pelene ... (28.3.2012 22:23:31)

odlicno, hvala, bas imaju svasta :)

isidora88 -> RE: Pelene ... (28.3.2012 23:11:09)

zna li neko jesu li pojeftinile neke pelene?

branki* -> RE: Pelene ... (28.3.2012 23:16:15)

isidora,pampers u maxiju,4+,kupila juce,kosta 1400din,pise da su na snizenju.

bea83 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 11:27:34)

MK ja pufies uzimam u Aksi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sashica82 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 13:53:51)

Neki dan sam videla da Puffies imaju i u Lilliju. Mi ih koristimo i obožavam ih!

Sanchy -> RE: Pelene ... (29.3.2012 13:56:25)

A da li mozda pise na pakovanju od kog materijala su te pufies pelene?Na sajtu nisu napisali pa sam im ja poslala mejl ali dok mi odgovore....bitno mi je da nisu korisceni izbeljivaci niti neki gelovi unutra kao kod pampersa..?[sm=smiley1.gif]

Sashica82 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 14:07:01)

Evo nije me mrzelo [sm=smiley1.gif]

Piše: super upijajući prašak, netkani tekstil, polietilenski film, polipropilenski film, elastične trake, mekano punjenje, adhezivi. Ako ti ovo išta znači...

A ne znam zašto se toliko opterećuješ time. Jednokratne pelene su takve kakve su, neke mekše, tanje... ti samo nađi za svoju bebu koje joj najviše odgovaraju. Ili koristiš pamučne i ne misliš o hemiji i gelovima.

Sanchy -> RE: Pelene ... (29.3.2012 14:11:38)

Te jednokratne nimalo nisu zdrave pa trazim najprihvatljivije po sastavu jer ce time biti i najzdravije...pamucne bih najradije ali kako da ih skupljam onako prljave i drzim u korpi za ves dva tri dana...to mi je bljak ,odmah u sebi zamislim kolonije bakterija kako mile po kupatilu uzasss..to je jedino sto me koci..[sm=smiley1.gif] i hvala ti na sastavu...

Anoniman -> RE: Pelene ... (29.3.2012 14:16:03)

IZVORNA PORUKA: isidora88

zna li neko jesu li pojeftinile neke pelene?

Ne niti će. Čak je, koliko sam čula najavljeno novo poskupljenje. [sm=smiley13.gif]

marijana22 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:21:30)

Isidora chiccove pelene su na akciji od 350-400 din (zavisno od velicine) pakovanje 26 kom. Ja sam kupila vise pakovanja mislim da je ovo bas povoljno koliko sam gledala cene , ali nisam ih koristila (tek ztreba da se porodim) pa ne znam da ti kazem kakve su. A neko mi rece da treba da poskupe [sm=smiley13.gif]

vukosava -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:24:05)

Moja se u snu jako puno pomera, vrti, klekne pa spava tako lececi pa se ujutru probudi mokra malo van pelene i zapisana. Pa sam juce pocela da je ubacujem u ove nocu posto mi se cini da joj je broj 6 mali a 7 nema da se nadje. Ove druge se zovu Pull-Ups. Kao jednokratne gacice

[img]http://2.bp.blogspot.com/_b2ZRv02ip4E/TBmDlW21NtI/AAAAAAAAGFw/YQKYBjVZx-Q/s1600/amp-pull+ups+014-w.jpg[/img]

[img]http://3.bp.blogspot.com/_b2ZRv02ip4E/TBmDmd_WJzI/AAAAAAAAGGA/-GCeAJC8SbU/s1600/pull+ups+001-w.jpg[/img]

isidora88 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:29:18)

bas cu prosetsti do centra i uzeti te chicco pelene da vidim kakve su[sm=smiley1.gif]
inace pufies i huggies su jeftinije u aksi nego u lillyju,pitala sam danas u lillyju da li ce im ojeftiniti pelene i odgovor je naravno negativan jos su rekli da su neke pelene samo poskupele a da o pojeftinjenju nema reci,meni samo nije jasno sta im onda znaci znakon o ukidanju pdv-a i smanjivanja marzi[sm=hudicek1.gif]

marijana22 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:34:38)

ajd javi kakve su!

A sto se tice pojeftinjenja ovako ce bidne: Prvo poskupe, pa onda ukinu PDV na bebi opremu i taman budu cene kao sad[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:40:00)

IZVORNA PORUKA: isidora88

bas cu prosetsti do centra i uzeti te chicco pelene da vidim kakve su[sm=smiley1.gif]
inace pufies i huggies su jeftinije u aksi nego u lillyju,pitala sam danas u lillyju da li ce im ojeftiniti pelene i odgovor je naravno negativan jos su rekli da su neke pelene samo poskupele a da o pojeftinjenju nema reci,meni samo nije jasno sta im onda znaci znakon o ukidanju pdv-a i smanjivanja marzi[sm=hudicek1.gif]

Nema ukidanja PDV-a, izglasali su povraćaj istog a to podrazumeva da KAD jednog dana stupi na snagu skupljaš račune i sa njima ideš nadležnima da ti po tim računima vrate pare u visini pdv-a. S tim da su rekli da država neće da subvencioniše kolica od 1000 evra i slično što smatra luksuzom, pa odluka o povraćaju pdv-a neće stupiti na snaku dok se ne formira komisija koja će da odredi limit za pojedine kategorije proizvoda. [sm=smiley13.gif]

isidora88 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:44:18)

odoh sad u negativnu da se istresem[sm=hudicek1.gif] da ne kvarim temu ovde.
inace mi trenutno koristimo huggies i zadovoljna sam,morali smo da promenimo pelene zbog ojeda po savetu dermatologa

lesica -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:44:25)

A dotle ce nam deca krenuti na fakultete!
Nego,da ne off-ujem-L se vec par dana ujutru budi upisana do guse. Uopste nisam pametna sta da radim i koje pelene vise da uzimam.

slavica. -> RE: Pelene ... (29.3.2012 16:49:15)

isidora,ako planiras da ih uzmes,samo pozuri. Meni je prodavacica rekla da ce od 01.aprila poskupeti.
I da,obavezno javi kakve su! I ja sam uzela 3 paketa,a planiram da uzmem jos barem 2-3,da imam bar za prvo vreme...pa taman,ti ih isprobas,pa nam kazes [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] da se ne zalecemo ako nisu dobre!

isidora88 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 17:03:54)

au onda moram uhvatiti mm da odemo sto pre,pih ja danas setala centrom i nisam se setila da svratim u enci menci[sm=smiley13.gif]

slavica. -> RE: Pelene ... (29.3.2012 17:08:47)

Eeee ali tu smo ti mi,da ne bi zakasnila,da te obavestimo o svemu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
ajd,ja sam nestrpljiva,ako mih uzmes danas,sutra cekamo izvestaj! I nama nije ostalo jos mnogo vremena da se snabdemo,jos sutra,i prekosutra.... a ja jos nemam Enci Menci u mestu,nego moram da idem do NSa!

Sanchy -> RE: Pelene ... (29.3.2012 21:45:29)

Ako neko zna da ja vise ne lunjam po internetu ,da li postoje uopste pelene jednokratne bez izbeljivaca ,da nisu parfimisane i da nemaju onaj gel kao sto ima pampers?Za puffies vise nisam sigurna...dakle bar donekle sa smanjenom kolicinom hemije?

isidora88 -> RE: Pelene ... (29.3.2012 22:03:33)

sanchy skrati sebi muke i koristi pamucne pelene,ne vidim zaista cemu tolika frka oko pelena.[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>