RE: Pelene ... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Anoniman -> RE: Pelene ... (4.4.2011 14:17:57)

nedavno su me spopali neki matorci kako treba da koristimo te pamucne pelene,a  ne pampers. kao one su zdravije, pamuk je pamuk, videcete vi kad vam se dete ojede isl. naravno, odmah sam tu diskusuju prekinula i rekla da cu da uradim ono sto je za moje dete najbolje. ne pada mi na pamet da pustim bebu da sedi mokra u pamucnoj peleni.
sinoc smo bili kod prijatelja koji imaju dvoje male dece i oni nam kazu: koristite pamucne, ali jednokratne! kao, ne pampers! tacno je da dolazi do ojeda kod dece koja koriste pampers, ali to je zbog onog gela. imate pamucne jednokratne pelene koje su skroz prijatne za deciju kozu. ee sad, koje su to? koliko sam ih razumela boni suprims su pamucne i jos neke. ..

New Mom -> RE: Pelene ... (4.4.2011 14:19:24)

Macaki, TEMA o tome.

jovicaa -> RE: Pelene ... (4.4.2011 14:53:07)

macaki neka ti oni peru  i peglaju sve te pamucne pelene[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Pelene ... (4.4.2011 16:08:06)

ma ta je prica gotova! ne pada mi na pamet da perem pelene!

sad mene samo zanima od tih jednokratkih koje su pamucne? da su onako prijatne za bebinu kozu? jer sam cula da bas pampers izazivaju ojed.

Snelle -> RE: Pelene ... (4.4.2011 16:22:39)

Maco, pravilo ne postoji. Ono što mom detetu odgovara neće možda odgovarati i tvom. Mom detetu npr pampers nije izazivao nikakve iritacije, niti ojed, osip...dok drugoj deci jesu...ista priča je i kad su druge vrste pelena u pitanju. Znači, moraš da kupiš neke i da isprobaš kako će one da deluju na tvoje dete....ja trenutno koristim Pufies i zadovoljna sam.

Anoniman -> RE: Pelene ... (4.4.2011 21:44:43)

hvala snelle [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Pelene ... (4.4.2011 22:10:00)

Mislim da propustljivost pelena (ono sa strane, oko nogica i sl) ima veze sa oblikom guze. Jednostavno, nemaju sve bebe istu guzu, pa ono što jednoj odgovara, drugoj ne odgovara. 

Anoniman -> RE: Pelene ... (4.4.2011 22:11:37)

IZVORNA PORUKA: Macaki

ma ta je prica gotova! ne pada mi na pamet da perem pelene!

sad mene samo zanima od tih jednokratkih koje su pamucne? da su onako prijatne za bebinu kozu? jer sam cula da bas pampers izazivaju ojed.

Huggies su pamučne. Mi ih koristimo jer Marko ima atopijski dermatitis, i ne sme da koristi druge, ove smo uzeli na preporuku dermatologa. Extremno sam nezadovoljna, propuštaju (ima slika u temi Pelene propuštaju), ali nemam izbora. Meni je Pampers zakon, izmislili su pelene za sve ostale proizvođače.

bokicans -> RE: Pelene ... (4.4.2011 22:54:06)

Ja sam danas dobila 2 paketa pampersa iz Austrije,pakovanje je drugacije ,neka totalno druga slika,bas me zanima kakve su?

jovicaa -> RE: Pelene ... (5.4.2011 0:49:29)

sigurno bolje nego nase.. tako sam cula

MarijaBg -> RE: Pelene ... (8.4.2011 11:18:14)

Treba mi savet [sm=smiley1.gif]
Ne mogu da se snadjem sa kupovinom svedskih pelena... Kupila sam na tri mesta po 5 komada, sve su velicina 74 i svi me ubedjuju da nema manjih, kao svi koriste tu velicinu i vec godinama samo se to prodaje [sm=zmeden.gif] Meni deluju nekako velike i pitam se da li sam se zeznula, cini mi se da ce beba upasti do grla u pelenu [sm=jezicek.gif]

nela79 -> RE: Pelene ... (8.4.2011 11:26:17)

Gdje na pelenama pise velicina:) nisam primjetila. Ima njih vecih i manjih , bar kod mene, al nema to veze brzo ce beban narastii ako ti se cini da su mozda malko vece.

Anoniman -> RE: Pelene ... (16.4.2011 18:03:16)

IZVORNA PORUKA: isidora88

sanjice mi koristimo puffies par dana i mateji odgovaraju,bas sam zadovoljna,ni jednom nisu propustile za razliku od huggies,pampers,babylove

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Isidora, jesu one super ali ocigledno njoj ne odgovaraju. Nije svacija koza ista.

to da,drugarici samo babylove odgovaraju ,mateji za sada nijedne nisu pravile problem,jedino sto su ostale propustale.
verus hvala na dobrodoslici [sm=smiley36.gif] videcemo do kada cu biti ovde,nadam se da se nece opet ona greska pojavljivati jer mi uopste nije jasno zbog cega jer to[sm=zmeden.gif]

IZVORNA PORUKA: marijajo

Sanjice,Mii nisu odgovarale Evy baby i osula joj se bila guza.namazali smo 2 puta Nivea kremu protiv ojeda i povukao se.

Bilo mi dosadno , pa reko'' da prekopiram ...

Anoniman -> RE: Pelene ... (9.5.2011 20:41:00)

Da li neko ima iskustva s K Plus pelenama?

liliana -> RE: Pelene ... (10.5.2011 2:45:10)

Magi, misliš li na one  "Be-be" pelene? Ako misliš na njih-mei su one sasvim OK. Ja uvek kupim mesečno jedno pakovanje i njih uz Pampers, jer su mi dobre , recimo, uveče kad se ukaki da joj njih promenim do kupanja, da joj ne stavljam Pampers na sat-dva.  Lepo prijanjaju, lepo upijaju, čist pamuk, bez mirisa. 

Shishica -> RE: Pelene ... (10.5.2011 8:01:43)

Joj ja moram da kazem bas suprotno.. ali toliko su mi strasno grozne da ne znam sta cu s njima.. krute su do bola, nemaju elasticne trake i nisam primetila da upijaju bas kako treba..

Ali kad znas da ce ti se dete uskoro ukakiti mozes staviti bas te pelene..

Ima neke francuske da se kupe kod nas.. pakovanje providno, pelene su na plave mede, nemaju ni ime.. ali su odlicne, sem sto su dosta deblje od pampersa pa ih ja kombinujem sa pampersom...

Shishica -> RE: Pelene ... (10.5.2011 8:28:27)

Ali zato su im vlazne maramice najbolje i ne menjam ih!!! Najbolje i cena im je super 4. komada u pakovanju vecem i kostaju 400,00... a jedna paklica ima 72 maramice..

Imaju i neke za osetljivu kozu sad ali te nismo probali..

usamljena -> RE: Pelene ... (10.5.2011 11:09:19)

Samo da javim da smo ipak zadovoljni sa Lumpi pelenama [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Cak sam jednom rekla da su mi bolje od BL

viking -> RE: Pelene ... (18.5.2011 13:56:32)

Pogledajte ove šmekerske pelene KLIK [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ana RR -> RE: Pelene ... (18.5.2011 13:57:37)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

isidora88 -> RE: Pelene ... (18.5.2011 14:01:07)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Ali zato su im vlazne maramice najbolje i ne menjam ih!!! Najbolje i cena im je super 4. komada u pakovanju vecem i kostaju 400,00... a jedna paklica ima 72 maramice..

Imaju i neke za osetljivu kozu sad ali te nismo probali..

koje su ovo maramice?

Shishica -> RE: Pelene ... (18.5.2011 16:55:25)

Mrzi me sliku da stavljam pa evo ti KLIK
A ima i za osetljivu kozu ali te nisam probala..

Ove sto mi uzmemo plave su 4 pakovanja 400,00 dindzi [sm=smiley1.gif]

jelenadunja -> RE: Pelene ... (18.5.2011 17:10:18)

Ja sam uzela boni,i cini me se da se tek sad ojela od njih ali samo sa strane gde je gusenica(ako sam dobro napisala)za k plus sam cula da neke drugarice nisu zadovoljne,al ja njihove vlazne maramice koristim od kad se D rodila,prezadovoljna sam i cena je ok

bratzz -> RE: Pelene ... (18.5.2011 22:42:19)

IZVORNA PORUKA: magiNS

Da li neko ima iskustva s K Plus pelenama?

Treutno koristimo te pelene. Kada sam otvorila pakovanje razocarala sam se jer su tanke medjutim to nista ne smeta lepo upijaju i sto je naj bitnije nema ojed od njih. Mana im je sto se unutrasnji deo pelene brzo raspadne i naprave se grudvice u peleni (ne znam kako bi to drugacije nazvala) ali ako se pelene menjaju na vreme to ne predstavlja veliki problem.
Nama najvise odgovaraju Suprims pelene ali umom gradu se ne prodaju, na zalost.

isidora88 -> RE: Pelene ... (18.5.2011 22:50:21)

ja sam kupila danas puffies maramice( nisu lose,lepo mirisu,deblje su) i bas bas (ona univerova marka i predivno misrisu,na onaj kosili puder,bas bebeci miris) i kostaju 100 dinara samo [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>