Daca88 -> RE: Pelene ... (27.8.2010 15:27:14)
|
IZVORNA PORUKA: bebablue IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: bebablue Nikako da isprobamo Babylove iz Dm-a. Možeš da se prijaviš kod njih za paket za novorođenče, dobija se jedan paket trojke, pa taman da probaš. Hvala na informejsn![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Nisam to znala! Moracu, bas me zanima kakve su, mada sve je individualno od mame do mame i od bebe do bebe, treba isprobati pa videti! MM juče podigao u DM bebylove pelene.Mi smo dobili dvojku 3-6 kg,a dimenzije su mu kao kod pampersa trojke,mada ostajem pri pampersu.Noćas sam kao eksperimentisala da probam,prvi put stavila,nakon dva sata pelena procurila,on komplet mokar,ajd na komplet presvlačenje.Pa sam bila nedokazana,i stavila sam ih i po drugi put,rekoh možda se puno pomerao pa mu se smakle,kad ono i te brzo propustile,i za sat vremena probila mokraca do pola ledja.Tako da sam bila[sm=hudicek1.gif] i ja barem nisam zadovoljna,a i materijal mi se čini dosta krući nego kod pampersa,a i guza nam se počela crveniti za to malo vremena.U paketu bilo 42 kom,znači 2 sam potrošila,i ja lepo spopala preostalih 40 pelena i hajde u komsiluk.Komsinica ima za nedelju dana termin,pa ću joj dati ako je zainteresovana da nosi u porodiliste,ako nije nema frke nek radi sa njima sta hoce.Mi ostajemo pri nasem pampersu...i sve mi se čini da cemo vrlo brzo preci na četvorku[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|