dunja RR
|
Zvala Preševsku, treba ipak uput, pa bila u DZ, ai bez bebe, primila me naša dr na zdravoj strani, dade mi uput, iako je bila protiv jer ona kaže da u Preševskoj neće ništa pametno uraditi nemaju ni dijagnostiku ni laboratoriju tako reče, osim možda snimanja pluća što ja ne želim, jer su juče bila čista, mada je ta grozna dr od juče to jedva procedila kroz zube. Reče naša dr da po simptomima nismo ni za Tiršovu, zašto je ta dr malu bebu slala da se voda po doktorima, nije joj jasno. Elem dade mi uput za Preševsku, pa mi još razmišljamo da li da je sutra vodimo. Danas S nije bio u vrtćiću pa smo odustali, još samo da on opet nešto pokupi, jer morali bi smo ga povesti, nemamo ga kome ostaviti. Ali M nam od danas popodne deluje bolje, kao da se izvlači, nema T od 15h sada kada smo joj dali Eferalgan, i jela je večeas, doduše voće, još uvek odbija slano. Naša dr je možda i u pravu, jer M zapravo i nije dugo imala T, u utorak veče dobila, trajalo dan i po, prestala, posle počeo kašalj, pa je moda malo poremtila igraonica za RR deku , iako je 99% vremena bila gore i spavala, ali opet. (ILI pre će biti a sam je poremetila JA, koja sam vodeći nju u DZ u četvrtak pokupila virus, a btw, dans sam kao nova, nos tek malo zapušen, znači kratko je trajalo, možda i kod M isto bude) Jutro posle joj se vratila T i daj Bože da prolazi. Krvna slika ok, moguće da se zapravo bori, i da će se izboriti, samo da i taj kašalj prestane. Iz grui joj ide kašalj, ne zna kako da opišem. I dalje malo cvili, kao da je boli nešto. Rekla mi je dr da ne smem sirupe njoj, mala je, ne bi da joj daje inhalacije pulmikortom i berodualom, jaki su, pa ni sinomarin (a mi jutros jednom inhalirali), kaže da je i on jak za ovakvu krvnu sliku, samo fiziološki i ispiranje nosa do besvesti..nije je slušala danas pa je ovo sada nagađanje, ali orijentisala se po KS, rekoh ja za i kašalj, i da ne jede.
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.12.2019 23:53:29 >