Mama.Veki -> RE: Prva bebina krvna slika (29.8.2012 11:14:05)
|
IZVORNA PORUKA: misicjh Vonavoj, moja beba je na AD mleku-Humani...nisam pametna sta da radim...verovatno cu potražiti drugo mišljenje, samo mi je bzv jer onda treba da odem na kontrolu i za tri meseca da vadilmo krv ponovo....njen hemoglobin i nije ispod granice normale...on je na gonjoj granici....bzv..kud sam joj i vadila odmah...rekla mi je dr da mogu i za sl savetovaliste da izvadim, a ja odmah, taj dan... :[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley24.gif] I ja mislim da nije potrebno da pije sirup uopste. I slazem se sa Tash. I mi smo proveravali krv, slabija mu je, pa ipak nam doktorka nije prepisala sirup. Samo smo mi i ispod donje granice. Ja sad ne razumem koliko je to, zato sto su ovde refefentne vrednosti drugacije (pise ref. vrednosti 7,76-10,6) Kakve su im to cifre Boga pitaj, trazila sam i po netu, ali svuda se pominju te cifre sto ih i vi pominjete samo za ove nemam pojma [sm=zmeden.gif] A nama je 7,04 hemoglobin. Ali eto u sustini je slabokrvan, ali nije za paniku, tako dr.kaze. Pa cemo produziti sa ishranom jos jedan mesec, posle ponoviti rezultate i napraviti krvni volumen (i to ne znam sta je i kako se pravi). Posle tog virusa mu je krv mnogo oslabila, pre je bio super. Nadam se da ce se srediti, bas je bezveze kad nesto nije u redu.
|
|
|
|