Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 7.9.2017 8:39:27
|
|
|
|
krin 40
|
Sad vise i nije jako sunce.Bice prijatno
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 7.9.2017 13:59:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Ako je neko koristio La Roche neka javi iskustva 😊
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 7.9.2017 20:08:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni je La Roche sjajan, koristimo ga celo leto, prvo na moru posle na Adi. Nisam trudnica, korstila sam ga za dete, za mm povremeno i za sebe, najviše za lice.
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 7.9.2017 23:40:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Odlicno? Ja sam isto uzela za dete kremu za suncanje, a uzela sam sad i ono lipikar za umivanje i tusiranje i losion za telo i lice. Apotekarka mi je bas nahvalila kaze da spada u medicinsku kozmetiku i da je super... za sada sam super zadovoljna, iskreno bas mi lice izgleda nekako odmornije i svezije
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 8.9.2017 9:04:25
|
|
|
|
krin 40
|
Mimica je isto koristila..baš je u trudnicama pisala i hvalila R.
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 8.10.2017 22:46:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nisam pobornik suncanja u trudnoci iako kazu da nije stetno,ali (ne volim ni ovako da se suncam,volim svoju belu put :) ).No La Roche mi se super pokazao!
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 9.10.2017 22:16:32
|
|
|
|
medamisko
|
Super je LR. Mi smo koristili i neko afrodita 50 faktor.
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 9.10.2017 22:37:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam se suncala u trudnoci sa faktorom 50, od beline do super tena 😊
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 10.10.2017 0:12:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam se suncala tj bili smo na moru , ali vise je to bilo u hodu, nisam lezala i cvarila se, samo eto nekad dok je sunce na izmaku...
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 17.10.2017 22:56:30
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moram da dopisem da mi je i Eucerin bio ok.Takodje i Vichy. Bez gorenja,bez fleka,ali Eucerin fleka odecu.Ostaju zute flekice koje se ne peru pa eto,cisto da znate.:)
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 17.10.2017 23:00:00
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I mi smo imali isti problem sa eucerinom, ali i nismo ga dugo koristili jer smo jako osetljive koze pa smo i od njega dobili osip, ali i nama su ostajale fleke
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 17.10.2017 23:05:41
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Na to sam recimo zaboravila. Meni se beba osula od Eucerina,tj to je neka moja predpostavka jer smo njega koristili tih par dana za probu. A fleke su uzasne.Kasno sam skontala od cega su fleke po peskirima.. Ni posle xx pranja na 90c se nisu mrdnule.
|
|
|
|
RE: Trudnoća i sunčanje 1.12.2017 1:02:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne volim da vidim trudnicu sa stomakom do zuba koja se cvari na suncu bez prestanka. Umereno da,ali dok ne procvrcis ne.
|
|
|
Anketa
PomagajtebožanaMoju sestru vara muž.Uhvatila sam ga sa švalerkom i slikala ga.Nisu me videli.Šta da radim?.Svaku noć plačem, pijem tablete za smirenjeDa kažem sestri (
71%)

Da kažem mami (
7%)

Da zapretim kretenu (
12%)

Nešto drugo, a to je? (
11%)
Ukupan broj glasova: 188Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!