Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 6:20:53
|
|
|
|
mihi
|
O Lu jutro, što ustaješ tako rano?, Meni se Miloš probudio u 05h povraćao 2x i žali se da ga boli stomak, sinoć imao i temperaturu.
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 6:32:06
|
|
|
|
Lu
|
Ajde u temu piknik
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 7:36:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: degu Ja nisam znala da postoje uopšte mali oglasi na RR, a tumaram ovuda godinama mislim da ih je korisno imati Me too !
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 8:04:11
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Jos jednom da, taman da prodam kadicu sa stalkom nemam gde sa njom Isti motiv
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 8:16:37
|
|
|
|
minna
|
Da, mislim da je korisno.
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 8:54:06
|
|
|
|
Ognjenka
|
Bilo bi super!!!
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 8:59:37
|
|
|
|
MASHKA
|
može!
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 10:37:50
|
|
|
|
peca
|
Ja sam cak i ostavila jedan oglas, tako da se moje misljenje podrazumeva
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 10:49:09
|
|
|
|
tanjica85
|
slazem se da je korisno. moze
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 11:38:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Nada RR Ja sam daleko pa ne mogu nikako ucestovati ali DA , dopada mi se ideja .. Pa mi ćemo između sebe
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 11:43:42
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja sam za
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 31.5.2012 12:37:52
|
|
|
|
IVA 11
|
Da, zelim
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 1.6.2012 17:26:02
|
|
|
|
maslackic
|
da, naravno da.
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 5.6.2012 20:58:24
|
|
|
|
peca
|
ovih dana niko nije zainteresovan za oglase ?
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 5.6.2012 21:02:03
|
|
|
|
viking
|
Da!
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 5.6.2012 21:08:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Pišem programerima da stave link na naslovnicu, i proveriću da li može da se doda polje za sliku. Rešeno:)
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 5.6.2012 21:12:31
|
|
|
|
Sesilija 83
|
naravno da DA
|
|
|
|
RE: Da li želite "Male oglase" na R... 11.6.2012 12:43:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Zaključaćemo temu - dodali smo link sa naslovnice, u ALATIMA se nalazi, tako da slobodno postavljajte oglase. Što se tiče slika u oglasima trenutno ne postoji mogućnost dodavanja istih, eventualno ukoliko se kasnije bude radilo na redizajnu rubrike i to će se srediti. Za sada nije u planu redizajn, jer je veliki broj projekata u toku. Znači, izvolite - poklanjajte, prodajte, kupujte ... :))
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.6.2012 13:43:53 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?