Animsaj9 -> RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo (2.6.2021 8:34:25)
|
IZVORNA PORUKA: lesli Bas to Milena. Svi mi pridikuju kako sam mrsava. A meni je ideal oko 60kg na mojih 175.Najmanje sto sam imala je 58 i to mi je ok bilo, a svi su mi drzali pridike kako sam kao kostur 🙄 Videcemo. Jedno vreme sam stagnirala sa kilazom zbog onih mucnina na kraju 2. i pocetku 3. trimestra.I sad sam za 4-5 nedelja dobila 2.5 kg 😬Mada, deluje mi da mi se malo i voda zadrzava. Pre neki dan, dok nije stiglo ovo zahladjenje sam bila i otekla. Nisam mogla da verujem. Na 28 stepeni, maj mesec...dok sam proslu trudnocu gurala 7./8. mesec u sred leta i po najvecim vrucinama i nisam uopste oticala. Sto se kilaze tice prosli put sam se ugojila 10tak. Mozda 12kg. Ne secam se tacno. I brzo sam se vratila na staro. Videcemo sada... A ti imas problema i sa stitnom, tako da moguce da ti je ona napravila taj nagli gubitak kilograma Lesli i ja sam oticala sad ovih dana dok je bilo toplo, a takodje u prvoj trudnoći nisam oticala uopšte, očigledno da trudnicama ovo vreme nije odgovaralo.
|
|
|
|