eca89 -> RE: Koliko ste se ugojile u trudnoci ?2 deo (25.9.2014 10:14:39)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ja stvarno ne kapiram gde vi nalazite te doktore???[sm=zmeden.gif] Ja se gojim po 1 kg na 4-5 nedelja (zavisi kad idem na pregled - samo tada se i merim) i naravno da zavisi puno i od vremena i kretanja. Pričala mi komšinica da je moja bivša ginekologinja htela da je šalje na dijetu pošto se ugojila do ne znam kog meseca (mislim negde pred kraj) 9 kg!!! Alooo? A žena kao od stene odvaljena, mislim u visinu. Meni onomad nije ništa govorila, a sećam se da sam na mesec dobijala po 1kg (osim jula valjda, tad nisam ni kg dobila) i zadnja dva meseca čini mi se po 2 kg. U svakom slučaju sve ukupno sam se ugojila 15 do kraja. MEsec i po posle porođaja sam imala 13kg manje. Ova sad dr ništa nije rekla. Za nekih 5 nedelja sam se ugojila 2 kg, ali ljudi moji kiša pljuštala non stop, nema gde ni da izađeš osim što moram po dete u vrtić. Još sam je pitala jel mnogo, kaže nije. Drugo je kad mora da se pazi našećer, ali ovako. Ne kapiram ih nikako. NE kažem da trebamo da budemo kao tenk, ali brate mili preteruju ga. Pa, kao Trco njemu i jest problem sto sam ja za 2mjes.dobila 4kg, a trebala sam samo 2kg, jer je za mjesec normalno 1kg, a moju pocetnu kilažu nije ni gledao, samo od zadnjeg pregleda, ja sam se bas iznenadila, kao tek sad cu poceti da dobijam na kilaži, kao beba ce biti prevelika, a nemam secer, pa kao da malo pripazim[sm=smiley13.gif]. Mada, me bas briga, jer ja smatram da nisam puno dobila.
|
|
|
|