Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 23.5.2016 15:43:15
|
|
|
|
isidora88
|
tetra pelena pod glavu, ima da se kupe i frotirske navlake u aksi, mozete i smao neku staru jastucninu navuci na sediste samo isecite rupe za pojas...
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 25.5.2016 12:37:04
|
|
|
|
Štetica
|
Oko 11-12000,i po meni prakticno,sluzi do kraja,tj do 36kg,kad zaspi bude neki polulezeci polozaj i nema da pada glava napred. Mi ga imamo od oktobra,sa 10meseci je presao iz jajeta u njega,i super se pokazalo. Isli smo par puta na duzi put i bas je lepo spavao.
< Poruku je uredio Štetica -- 25.5.2016 12:41:42 >
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 25.5.2016 12:43:52
|
|
|
|
Štetica
|
Klik
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 4.7.2016 10:25:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mamasite moram da vas pitam da li neko zna gde mogu kupiti samo navlaku za Booster sediste?
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 4.7.2016 10:27:27
|
|
|
|
Khaleesi
|
U Aksi ima za ono normalno ,srednje, mozda ima i za booster...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 4.7.2016 10:34:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Za normalno ima , ali za booster nigde nissam nasla, ni na netu
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 4.7.2016 13:47:12
|
|
|
|
isidora88
|
anck kupi platno i usij gumu samo i navuci na buster, ili stavi tetra pelenu
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 4.7.2016 14:23:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moze i tako kako Isi kaze
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 7.8.2016 10:28:02
|
|
|
|
bebilule
|
Da malo podignem temu. I mi u potrazi za as. Ipak ce to biti 9-18. Cijene su bas onako divne. Cim nadjem nesto sto je povoljnije, adac-ove ocjene losije. I tako... Naravno, ja bih rado nesto dobro, a jeftino, sipak! Maraj, sta si na kraju kupila, ne upratih? Ima li neko Cam sjediste?
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 7.8.2016 11:07:07
|
|
|
|
bebilule
|
Naletih na Cybex Juno fix i ispade da je kod nas jeftiniji nego u Srbiji. Nego, ovo sjediste nema standardne kajiseve, vec neki sigurnosni jastuk naprijed?!!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 7.8.2016 12:30:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, stavi se jastuk ispred deteta i onda se provuče standardni pojas i veže se dete. Kad preraste jastuk onda se vezuje pojasom. Mi imamo takvo sedište, odlično je.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 7.8.2016 14:32:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bio je Nania buster 1020 din u Tempu skoro, ne znam da li je jos... Realno samo navlaka toliko kosta....
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 7.8.2016 17:46:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi imamo Cybex Pallas 2 fix, od zimus ne koristimo onaj veliki plastični donji deo. Jastuk je duuuugo koristio, nije hteo da se odvoji od njega Mislim da smo tek letos konačno sklonili iako on zapravo nije hteo. Bio mu je super da se nasloni i spava ili da vozi autiće po njemu Kako god, moja preporuka
< Poruku je uredio Ana RR -- 7.8.2016 17:48:07 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 8.8.2016 0:57:29
|
|
|
|
choopa choops
|
bebilule kakva Cam u usporedbi sa Cybexom...Uzmi Cybex, sgurno nećeš pogriješiti. Ne znam koja od ovo dvoje, ali oboje djeluju baš dobra. Meni se lično dopada zelena boja, ali to je već pristrasnost, nije objektivno
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 8.8.2016 16:46:30
|
|
|
|
wivern
|
Bebilule definitivno Cybex, bez razmišljanja.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 8.8.2016 18:04:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, koja je cena tog sedista koje vi imate?
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 8.8.2016 22:00:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivančice, ne znam koliko je sada, mi smo ga kupili pre 4 godine. Naručili smo ga iz Akse u Čačku pošto je tamo bilo 4 ili 5 hiljada jeftinije. Evo nađoh ti u Aksi, na popustu je sad klik
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 8.8.2016 22:11:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bas je dobro sediste...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 8.8.2016 22:12:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, Ana, mogla sam i ja da pronadjem da sam razmišljala Jaka im je cena.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 8.8.2016 22:33:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeste, čini mi se da smo mi tada platili oko 35 hiljada.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 9.8.2016 11:55:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mislim da na cenu dosta utice ime proizvodjaca,...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 9.8.2016 18:01:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Oni su u vrhu po pitanju bezbednosti, na adac-ovom sajtu možete naći ocene.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 9.8.2016 20:31:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, verujem da su dobri, ali mi i dalje to mnogo novca. Za sada smo u jajetu, videcemo za dalje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
lepse jepisuljicaJana (
53%)
Lara (
47%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!