Anoniman -> RE: Kakvo autosedište za bebu? (25.8.2012 9:11:41)
|
Kupili Recaro young sport. Juce krenemo prvi put nas dve same i prva voznja super odusevljena. Druga, malo kraca, plakala ai bila je baba pozadi. sinoc, uzas, nas dve same ona je vristala ali zatvorenih usta [sm=zmeden.gif] skoro do kuce. Ja sam se oduzela, u kombinaciji sa onom vrucinom uopste mi nije bilo prijatno. a najteze mi je bilo sto maltene nisam mogla ni da se okrenem vec samo da joj pevam. Nadamse da je to bilo zbog vrucine, i celog jucerasnjeg uzbudjenja i nespavanja. Ovo nema veze sa sedistem [sm=smiley1.gif] Mi smo uzeli ono microfiber i zaita je prijatno. Izabrali smo ovo sediste jer sam ja ovde procitala da su najbolja Recaro i Cybex, i grozna sam, lai nije mi se dalo ni da pogledam sama dalje od toga. Racunala sam da ste par vas to sasvim dobro ispitale [sm=smiley36.gif] Nadam se samo da ce Gile lepo prihvatiti sediste i da je onaj ispad od juce posledica vise stvari koje su se juce desile, a izmedju ostalog i da je prvi put stavljena da sedi pozadi, do sada je bila napred i mogla je da gleda u mene, jer smo u 90% slucajeva same u kolima.
|
|
|
|