nela79 -> RE: Kakvo autosedište za bebu? (31.1.2011 14:55:13)
|
IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: nela79 Upravu ste za sigurnost 100%. I ja sam srecna samo sto se ovaj moj mali divljak navikao na sjediste. Sjediste je u auto stavljeno cim je mogao da sjedi, ali kako izadjemo iz nase ulice on pocne da vristi i hoce da izadje. Ma ne mozes ga slusati koje je to vristanje. Voljela bi da mi je tad neko dao recept kako da ga zadrzim u njemu. Ali srecom nekako je presao tu fazu, jednostavno dijete sazri. Sad me malo nervira sto mu glava leti napred ka zaspi u sjedistu. Izabrali smo ono do 36 kg. Mozda bi bilo bolje da smo izabrali ono do 18 pa da mogu da ga oborim u polulezeci polozaj, al sta je tu je, kontali smo ovako cemo bolje proci finansijski, jednom kupis i nema mijenjanja kako dijete raste. U svakom slucaju glasam za sigurnost djeteta. Nela, možda da mu okačite igračke ispred, ima sad raznoraznih zezalica, kao neki volan sam videla, pa kao i oni voze[sm=smiley36.gif] ... Nela, ja sad tražim to od 9-36kg jer Uroš ima 17 kg i krupan je pa je prerastao ovo staro AS.. E sad, na nekim iz te grupe od 9-36 ima opcija poluležećeg položaja, recimo Neptun Kikov Nema tu opciju, a opet Storčmule Star Lajt ima... Ma sad je Jele super, navikao se divljakovic. A u tom ranijem periodu, ma nebi mu 100 igracaka pomoglo. Bilo je izaci ili puknut. Ma ne mozes to ni da zamislis. I onda svako malo idemo kod mojih u Bosnu. Zamisli kako mi je bilo, vise je visio po meni nego je sjedio. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hvala Bogu taj je period iza nas. Ja sam ta najveca AS vidjela samo ta koja se ne spustaju. Voljela bi da smo nasli jedno takvo kad smo vanji kupovali AS
|
|
|
|