vbojana
|
Cao svima, nova sam na forumu, nadam se da mi neko moze pomoci.. usla sam u 6 mesec pre 2 dana, osecam bolove u donjem delu stomaka obicno se leve ili desne strane a ponekad su i slicni menstrualnim. pomalo me boli i u dnu ledja. takodje me probode ostar kratak bol u vagini, nekad povezan sa tim bolom levo ili desno, a nekad ne. od pocetka, tacnije od nekog 3.meseca imala sam hematom, 7 dana lezala u bolnici, zatim na kontroli primecen kontrakcioni prsten(?) i blage kontrakcije, strogo mirovanje, utrogestan i progesteron inekcije. plus sam malo i krvarila u to vreme, braon, dr je rekao da je to od kontrakcija... na sledecoj kontroli tog prstena nije bilo. ali da nastavim sa utrogestanom, pijem ga i dalje... na prosloj konroli sam mu opisala ove bolove, nista konkretno nije rekao, pregledao me, grlic mekan zatvoren, 1,5 cm. rekla sam i da povremeno osecam stezanja jednog dela stomaka, tu se stvori kao ispupcenje, vrlo tvrdo, bude par sekundi i prestane, obicno oko pupka, rekao je da je to visoko da bi bile kontrakcije, za moju trudnocu, materica je jos mala, tad sam bila mozda 19 nedelja... evo za 7 dana idem na sledecu kontrolu, sad sam u 23oj, i ti bolovi i zatezanja jos nisu prestali, jako se bojim.. ocekuje me svadba za mesec dana a ne znam kako cu...
|