Zemunka85 -> RE: Bolovi u donjem delu stomaka - POMOĆ (8.6.2015 12:55:03)
|
UM mene je celu trudnocu boleo stomak. Ali ceeeelu, tacnije od 14. nedelje. Kao kamenje da nosim. Pritiska neki, kao da ce svakog trenutka da ispadne ne samo beba, nego i sve sa njom. I dan danas se vrati taj gorzni osecaj i bol, kada vidim trudnicu koja cuci npr. Ja mislim da ja da sam to probala, sve bi to ispalo napolje... Staaalno mi je bilo tesko dole i stalnome nesto zigalo. O kontrakcijama da ne pricam, u 16. nedelji vidjena prva, kasnije ih je bilo i po 20ak u danu. Ja ne znam sta su porodjajne kontrakcije, porodila sam se pod epiduralom, sve mi se oduzelo, ali se secam ovih .. seca ih se i gr. Stalno mi je stomak "loptao" u kamen-leptu. Imam i slike, jezivo izgleda. Naravno preteci pobacaj dijagnoza ko kraja. Lezanje tokoliza ... i nista nije pooglo. Nista, stvarno. Ni mikron. DR presece da sve prekinemo oko 6m. Kad vec nema efekta. Tako i uradismo. Kontrakcije se nastavise, bolovi isto, osecaj tezine isto .. ali izgurah najnormalnije do kraja, bez ikakvih problema. Imam tkdj jos jednu drugaricu koja je imala konstantne bolove, i izgura do kraja bez i jednog leka. Ja sam ih se nagutala samo tako, a isto mi bilo i sa i bez. Ali jeste grozan taj ttuuup tuuup bol skroz dole nisko, koji muci non stop .. bas kao da mi ej pun stomak kamenja.
|
|
|
|