Zemunka85
|
Ako ce ti biti za utehu, ja SVE TO IMAM. Do 15 nedelje sam imala savrsenu trudnocu. Onda je krenulo da bolucka. I nikada nije stalo. OK - nekada je ovako, nekada onako, nekada jace, nekada slabije, nekada cesce .. Kada odem kod doktora, vise ne znam da joj objasnim sta mi je, jer imam i - tupe bolove, koji su jednolicni po 3 dana, kada ne mogu da ustanem iz kreveta, i ziganja sa strane, pa "u jajnicima", pa probadanja skroz dole ... Ne znam vise ni sama sta je. O kontrakcijama da ne pricam. I cini mi se da su sada bassssssssssss ceste. Danas imam UZ posle 4 nedelje, pa cu videti. Ne znam da li si negde videla moje postove. Imala sam tu (ne)srecu da me pregleda 10ak lekara. Moj drzavni, moj privatni i njih osmoro u bolnici. Lezala sam 8 dana u bolnici na tokolizi zbog svega - i bolova i kontrakcija i skracenog grlica, tako da - kako je ko bio dezuran, on me je savetovao i gledao rezultate. Na kraju sam kuci pustena sa bolovima i ipak OK grlicem. Meni se cini da mi ni Ginipral, ni Utrogestan ne pomazu oko bolova, ni kontrakcija. U jedno trenutku sam pila Ginipral na 3h + 3*200 Utrogestan i boli ... Sada sam na Ginipralu na 6h i Utrogestan 3*100. Ja veci deo dana lezim. Kada mi je dobro desi se i neko zujanje, pa se primirim. Imam dane kada sam SUPER, ali i u takvim danima sam na oprezu da na svakih 20ak min "ne lezanja" - legnem. LM, ono sto je zakljucak vecine bio (vec sam dosadna sa ovim :D) - "UZ je OK. Krv, brisevi i urin isto. Nema sta biti" U smislu - nalazi uredni, bebac dobro napreduje, pa sta ako te boli? Mora .. svasta se tu desava .. Pa sta ako su kontrakcije? Dok te ne otvaraju i nema ih mnogo, nije strasno ... Ja nosim nisko, 19mm od Unutrasnjeg usca, tako da je i tu malo veci pritisak. Kao sto znas, bol moze bit iz milion razloga, ali ako ides redovno na kontrole i OK je sve, ako su ti nalazi uredni .. verujem da nije nista strasno .. Kao sto rece dr meni - svasta se tu desava - i sirenje, i pritisne zivac beba i ... sve je to ok.
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 23.5.2012 13:53:08 >
|