RE: Zavese, draperije (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Saveti (za) domaćice

Poruka

Anoniman -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:19:30)

Sanjalice koja im bude cena? Kako ih odrzavas, samo prebrises prasinu?

dunja RR -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:24:51)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Evo, i ove su ove klasične rolo i super su!

[img]http://www.dodaj.rs/f/24/ei/OjoLRg3/rolo-lepe.jpg[/img]

Sada mi se ove svidele [sm=smiley36.gif], morala sam da citiram sliku, izvinite ...

Koje su vam lepše, ove ili one prve narandžaste?

Anoniman -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:26:40)

Meni druge, ako su ti prozori klasicni, nisu balkonci, a i lepse se uklopi uz drvo.

Sanchy -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:27:21)

IZVORNA PORUKA: branki RR

nemoj venecijanere.meni ove deliju ok,samo nemam predstavu gde se stavlja taj mehanizam i je l zavesa bude onda priljubljena uz prozor ili odmaknuta[sm=zmeden.gif]uopste nisam imala prilike da vidim to kod nekog.

Hm,meni se te rolo zavese ne dopadaju..imala sam prilike da vidim to uzivo i deluje mi demode,nemam drugu rec ,nikako mi se nisu uklapale u ostatak prostora ,mozda je sam prostor bio u pitanju ali na dva mesta imala sam isti utisak..Ja licno nemam zavese nego venecijanere,svuda osim u spavacem delu gde imam roletne..Venecijaneri su mi neka srebrnomaslinasta boja tako da se ne primecuje ni prasina na njima niti ostaju tragovi kada se brisu..sta znam,svako voli nesto drugo.Moja mama obozava zavese i ima raznih i stvarno su lepe ali ja nisam ljubitelj ni zavesa ni tepiha pa nemam ni jedno ni drugo.Dunja ove druge su mnooogo lepse nego narandzaste ako se vec opredelis za rolo varijantu

17 joka -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:28:18)

definitivno druge[sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:31:05)

Branki, kupili smo ih 2010 pa se nesto ne secam. Znam da su tada bile malo skuplje.
Moje samo pajalicom a mogu i da se peru u masini.
Ja ih jos nisam prala [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:32:16)

Ja sam te pitala , ne Branki[sm=smiley36.gif] Ok, hvala, meni je bitno samo da se ne pere, vec da ih ja lepo prebrisem, i mirna Backa[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:36:31)

Jaoooooooo, bacile ste me u bedak [sm=smiley36.gif]
Vec dve godine "menjam" zavese i nikako da ih promenim.

Venecijanere sam izbacila, meni je muka od njih, majke mi, kad treba da ih brisem kosa mi se dizala na glavi. Stavila sam PVC roletne sa termoizolacijom nekom, a ostali mi drveni balkonci haaa 6 komada u dnevnoj sobi koja je na severnoj strani na glavnoj ulici koja je ujedno i magistrala. Jesam na drugom spratu, ali svuda oko mene su prodavnice i zene koje po ceo dan ispijaju kafe ispred radnji u grupicama i samo bulje. I stalno mi je nekako mracno u sobi zbog severne strane[sm=smiley13.gif]

Dunja, meni se dopale narandzaste odmah, bas izgledaju kao nekad one sto su bile...ja sam bas kuci ranije imala narandzaste te zavese i sad se raznezih jer sam se setila detinjstva i mog sokaceta[sm=smiley19.gif] Ipak glasam za druge[sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:42:47)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja sam te pitala , ne Branki[sm=smiley36.gif] Ok, hvala, meni je bitno samo da se ne pere, vec da ih ja lepo prebrisem, i mirna Backa[sm=smiley36.gif]

Joj UM luda trudnica [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:44:33)

Sanjalice[sm=smiley2.gif][sm=smiley31.gif]

Mala Elena -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:46:51)

Uz svetliji namestaj ide ova sa druge slike, a ako je taman onda pre one prve da malo da topline ![sm=smiley1.gif]

Žapkić -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:53:30)

Lepo izgledaju, zaista. Ali, ja nekako, više volim "obične" zavese. Neke što se ne peglaju ili one končane...

dunja RR -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:59:28)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Dunja, meni se dopale narandzaste odmah, bas izgledaju kao nekad one sto su bile...ja sam bas kuci ranije imala narandzaste te zavese i sad se raznezih jer sam se setila detinjstva i mog sokaceta[sm=smiley19.gif] Ipak glasam za druge[sm=smiley1.gif]

Klari, isto, baš zato su mi se narandžaste i dopale na prvi pogled. Nostalgija. Iste emocije imamo.

Sanjalica1980 -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 0:59:42)

Ja u spavacoj imam one kao spagete. Bas sam se zeznula. Lepe su ali nimalo funkcionalne. Komsije sve vide unutra. Kada usisavam uvek ih uvucem u usisivac oa ih sklanjam [sm=smiley36.gif] bezveze maltretiranje

dunja RR -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 1:01:55)

I ja to pomislila na prvu loptu ali vidiš kako dobro čuče uz taman nameštaj na slici, zar ne? I moj je taman pa zato ...

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Uz svetliji namestaj ide ova sa druge slike, a ako je taman onda pre one prve da malo da topline ![sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 1:03:20)

Jao ja sam "alergicna" na te spagete zavese ili kako ih vec zovu [sm=hudicek1.gif] odvratno mi izgledaju. Narocito sto kad se pojavile, svaka kuca ih je okacila bar u jednu sobu [sm=smiley36.gif] a, Kinezi tad profitirali na njima[sm=smiley36.gif]

Dunjaaaaaaa [sm=smiley31.gif] jedan hug-ic za tebe

Mala Elena -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 1:05:38)

Tezak izbor... ti lepo uzmi uzorak za obe pa isprobaj koja ce ti se lepse uklopiti. [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 1:07:49)

Jao ja sam "alergicna" na te spagete zavese ili kako ih vec zovu [sm=hudicek1.gif] odvratno mi izgledaju. Narocito sto kad se pojavile, svaka kuca ih je okacila bar u jednu sobu [sm=smiley36.gif] a, Kinezi tad profitirali na njima[sm=smiley36.gif]

I ovde se moram složiti sa tobom.

[sm=smiley31.gif]

Što volim da s tobom piskaram u 1 po ponoći, a i deca nam se od starta slažu, ležu u isto vreme [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 1:14:45)

[sm=smiley36.gif] Jao, off, ali ne znam da li da se smejem ili da placem na ovo sto nam deca lezu u isto vreme[sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 1:28:35)

Nama dizajnerka preporucila i kao kvalitetnije. Crne su jer mi spavaca ima crni tepih i crni gornji zid. Zvuci morbidno ali sa svetlim detaljima super [sm=smiley36.gif]
A zavese su uzas. Slazem se Klarita [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 7:20:57)

spagete mi se ne dopadaju,samo ove rolo varijante..mada,ja bih volela da to vidim nekako uzivo pre nego kupim,najvise me zanima to oko mehanizma,da li da budu skroz priljubljene i onda,fakticki koliko imas krila,toliko ti ide i komada,a ako ide mehanizam skroz na zid,onda ide 1 komad za ceo prozor,a ne mogu da zamislim dok nekako ne vidim uzivo...pojma nemam.
dunja,ako skorije planirate da menjate prozore(ne mora uskoro,nego ako planirete uopste),nemoj onda neke skupe zavese,jer sta ce ti posle.

nata11 -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 10:47:41)

Rolo zavese idu od 16 e pa navise u zavisnosti od materijala. To su one klasicne rolo. E sada za rimske i suntrip jos uvek nisam nasla cenu.

dunja RR -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 13:23:16)

IZVORNA PORUKA: branki RR

dunja,ako skorije planirate da menjate prozore(ne mora uskoro,nego ako planirete uopste),nemoj onda neke skupe zavese,jer sta ce ti posle.

Branki, pa ne baš skoro ali moguće za par godina. Svejedno, ne bih baš skuplje.

dunja RR -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 13:23:23)

Nato, ja ovo što sam našla po sajtovima, 11-14 e po kvadratu su rolo, ali znaću detalja kada sve ispitam telefonom.

IZVORNA PORUKA: nata11

Rolo zavese idu od 16 e pa navise u zavisnosti od materijala. To su one klasicne rolo. E sada za rimske i suntrip jos uvek nisam nasla cenu.

Mala Elena -> RE: Zavese, draperije (21.9.2014 14:08:32)

A to na netu gledas ? Aha. Ja mislila znas gde je radnja pa da pozajmis uzorke i kuci uporedis ...
Branki , i kad nesto nekome ne treba, uvek ima kome da se pokloni ili odnese na vikendicu .Tako ja! [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>