kupila sam zavese i okacila. Mrzi me da slikam pa evo sa sajta mada su uzivo mnogo lepse. Neke koje su mi se svidele na sajtu mi se uopste nisu svidele kad sam ih videla. Tako da sam zadovoljna sto nisam porucila online [sm=smiley36.gif] spavaca soba kremaste zavese
Maraj.robna kuca kinezi...prvo sam gledala jysk.ali ja imam ove stare garnisle..pa mi ne pasu..a ne pitaj koliko su duge..nisam ih merila kad sam kupila..i usila gore traku,a one se vuku po podu jos 20cm..ijaoj..pa opet seci[sm=smiley36.gif] ZAVESA U SPAVACOJ
Anck Su Nmaun -> RE: Zavese, draperije (23.3.2018 16:02:23)
Ma super! Ja sam u decijoj uzimala kod kineza Diznijeve princeze .
Pa super von. Moracu da pogledam kod kineza. Samo sto onda moram da nadjem i snajderku... Ja kupovala na buvljaku po 1100 din metar. Al i iskroje mi ih
Pa da skrate po meri i usiju mi onu traku gore na koju kacim one kukice. Koliko vi placate to krojenje zavesa?
Misha i Ljisha -> RE: Zavese, draperije (24.3.2018 7:06:54)
Haha Madre naprotiv. Na sajtu kazem izgledaju jako svetle da ne kazem ove sive bi.mogle biti.malcice svetlije. A ove krem su taman. Odmah sam ja izlazila napolje da vidim da li se vidi [sm=smiley36.gif]
Kakve su te zavese kod kineza? Ja imam one klasicne garnisle. Znaci mora na zavesu gore da mi se nasije traka, da bi stavila na traku kukice koje idu na garnislu... Jesu li i vase takve? Koliko placate to kod krojacice da vam odradi?
Ja sam sve to izbacila, ko ce da se mlati a i za bebca mi je bolje, manje se prasina skuplja, ali mi je mnogo lepo kad vidim kod nwkog, narocito za decije sobice !
I meni. Ne mogu da verujem da neko nema ni trpihe ni zavese. Bas je stan hladan bez tepiha a i bez zavesa . Ja sam skoro uzela jednu. Mislim se da promenim u jos 2 sobe. Samo jos da ubedim mm. Treba i garnislu da menjamo....
Mi imamo i roletne, one mi sluze da zamracim sobu[sm=smiley36.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: Zavese, draperije (28.4.2018 15:36:46)
Hhahhahaah ti si danas On fire [sm=smiley36.gif]
Mi nismo jedno dve godine kad smo uselili imali zavese al eto nemam pojma sto, sve polako sad cu ...a kad sam ih stavila sinuo mi stan. Onako mi doslo kao kutija bez zavesa. Razumem kad neko ima problem sa prasinom pa mu smetaju tepisi i zavese, bez tepiha..hmm nekako al bez zavesa bzvz.