Lu -> RE: Krečenje (28.3.2012 8:54:00)
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja sve odgađam da zovem molera, mrsko mi čistiti a trebala bi to odraditi prije Uskrsa. Oduvijek su mi bijeli zidovi, sad bi nešto promijenila ali me malo frka, namještaj je smeđi a detalji narandžasti, bojim se da ne ušaram puno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] IZVORNA PORUKA: mama kukunka kad smo kod molera, moram da pohvalim onu telesop spravu-krecka.To je valjak u koji se sipa boja ( ne ono sa sundjerima paint-nesto, to ne znam kako radi) Pred porodjaj mm okrecio 120 m2 za 2 dana sa pauzama od po pola dana ( sto znaci da se verovatno moglo i u jednom danu uraditi), a da nista nije kapnulo..na par mesta gde je morao cetkicom, samo tu su se videle kapljice.. Pri tom, nije neki majstor, tj nije ranije krecio tako-zaozbiljno, mozda nesto popravljao samo..Mislila sam da ce kad se plafoni krece leteti na sve strane,ali nista.. Da, eksperimentisali smo sa bojama u ranijim fazama, ali je problem posle da se napravi ista boja ( il da cuvam kantice :() ako treba nesto sto se isprljalo premazati isl..tako da smo sad opet u belom,osim J-ine sobe, koja je umetnicki rad moje drugarice IZVORNA PORUKA: gae_gr Lu, nama je nameštaj u dnavnoj baron sa narandžastim detaljima, jedan zid je narandžast a ostali neka kapuino ili nešto tako kremkasto. IZVORNA PORUKA: Nada RR Meni se cini da je najbezbolnija nekakva tapeta za nekog ko ne voli sarenis [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|