|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kis - Francuska pita
14.5.2012 11:43:43   
MicinaMama
Ma kakva FR pita bolji je burekuser posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Kis - Francuska pita
14.5.2012 16:23:33   
Anoniman
marince, nema te slanoce koje nece isprati 'ladan spricer user posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 27
   RE: Kis - Francuska pita
10.12.2012 9:50:43   
Snelle
Ja kiš pravim po ovom receptu:

Sastojci:
200 gr brašna
100 g putera (ja stavim ceo, tj. 125gr)
malo soli
70 ml vode
100 g slanine
100 g šunke
100 g kiselih krastavčića
4 jaja
1 dl kisele pavlake

Priprema:
1. Krastavčiće i šunku iseći na kockice. Slaninu na manje listiće.
2. U prosejano brašno sipati so, dodati hladan puter isečen na kokcice. Rukama utrljavati brašno u puter dok se ne dobije mrvičasto testo. Dodati vodu i umesiti glatko testo.
3. Testo razviti u krug malo veći od prečnika pleha (Ø 26 cm), prebaciti na nepodmazan pleh i podići ivice. Testo malo izbušiti viljuškom.
4. Slaninu propržiti. Na testo staviti slaninu (može se odliti mast), krastavčiće i šunku.
5. Viljuškom razmutiti jaja sa pavlakom i preliti preko.
6. Peći na 200-220°C stepeni dok ne porumeni lepo odozgo. Kod mene se peklo 15 minuta sa ventilatorom.





< Poruku je uredio Snelle -- 10.12.2012 9:58:02 >


_____________________________

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here