Olga75 -> RE: Devojačko veče (21.8.2013 10:27:11)
|
IZVORNA PORUKA: aksolotl Treba mi mala pomoc. Moja najbolja prijateljica se udaje i za koji dan ce nas nekoliko drugarica je posetiti, pa mu to dodje kao mini modifikovano devojacko vece. S obzirom da mlada i druge devojke su sve trudne to ce biti ugodno sedeljkica. Odnosno, nema alkohola, hrane (nikad ne znam kojoj taj dan moze da naleti osecaj mucnine na posebnu hranu), nitendo wee je isto prezahtevan... Pa sam mislila da dovedem neku astroloskinju ili gataru. Neku prijatnu, elokventnu devojku ili zenu koju bi platila da sa nama bude sat, dva vremena i kao prica malo o horoskopu njihove buduce dece ili prorice lepu sudbinu i tako. Nista preozbiljno. Volela bi da stvorim onaj zabavni osecaj kao ikada resavate neki test na netu. znate da nije za ozbiljno ali vam je jako zabavno. E sad imam mali problem gde da nadjem takvu osobu. Da li neko moze nesto da preporuci? Mozda cak neko ko ce odrzati mini cas tumacenja horoskopa. Takodje ako neko ima jos nekih interesantnih ideja vrlo rado bi ih cula. hvala :)
|
|
|
|