Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (17.5.2012 22:54:13)
|
Hej, nisam znala da i kod nas ima sada C&A, super! Oni imaju kvalitetnu robu za decu, bas danas moja sveki kupila nesto stvarcica Lakiju, mada ja vise volim H&M, imaju moderniju liniju, onako vise je fancy. Ipak, nemacki kvalitet je neprikosnoven, a nisu mnogo ni skupi, mozda za nijansu od H&M. Ne znam kakvo je stanje kod nas, odnsono da li je odnos cena isti. Ma, htela sam nesto konkretnije detetu da uvedem, ali jbg, nisam znala sta, kuci od novih povrcki imala samo mladi beli luk, i ajde da ne gubim dan, pocnem sa njim. Inace, cini mi se da bebe vole boraniju, moj je bar voli. A i grasak Boga mi. Juce mu spremila kasicu do graska, malo krompira, paradajza i praziluka, ma znas sta, plakao je na kraju kao kisa, hteo jos, a ja nemam! Obicno brzo iskulira, ali sada nije hteo da se smiri, pa sa mu na kraju dala banane malo [sm=smiley36.gif] Dobra stvar je ta sto sam mu davala kolutice i tada je naucio na zvace, a pre nekog vremena kada sam mu davala nije znao. Sada zvace cak i jogurt [sm=smiley36.gif], postalo mu to bas zanimljivo, jos kada vidi da ga ja oponasam i mljackam umre od smeha pa jos vise zvacka hehehe
|
|
|
|