Yula -> RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama - II deo (18.7.2012 22:57:56)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Jao Yula, sto ne volim kaa se ne javis po dva dana! [sm=smiley13.gif] Ti si srce. Na moru smo, zato me nema, ovde nememo net a nesto me mrzi da nabadam preko mob, ali vas citam. Ovde je raj na zemlji, veoma smo prijatno iznenadjeni i ozbiljno razmisljamo da se aktiviramo i pokusamo da napravimo neku kombonaciju da za preseljenje ovde. Elem, juce smo stigli, baksuz je u vozu vec dobio mecu, nisam se kupala u moru ali sutra cu. More je hladnjikavo i L.nece u vodu, ali smo ga ipak buckali. U pesku je bas srecan, lopatice ne ispusta ni tren iz ruku. Juce jos mu se pojavio blazi crvenkasti osip po stomaku, pomislila sam da je od vrucine jer nista novo danima nije jeo (juce sam mu za rucak dala teglicu ribe koju je vec jeo ranije ). Taj osip sam primetila cini mi se kada smo dosli na plazu. I jutros ga je imao. Samo po stomaku ga ima i to najvise u donjem delu, nema po grudima. Zabrinula sam se, zaista mi deluje kao alergijski ali ne znam od cega! Danas, posle popodnevnog spavanja, namazem ga mlekom za suncanje i odjednom osip pocinje da se iritira i one tackice pocinju ta rastu i izgledaju kao velike bubuljice, ma ne znam kako da vam opisem, ali to je nesumnjivo bila alergijska reakcija. Okupamo ga i ubrzo se sredilo, vratilo se na staro, na sitne crvene tackice, ali opet nisu potpuno nestale. Da li je moguce da reaguje na mleko za suncanje? Koristimo neko bas kvalitetno, ali smo nasli da ima nekog alkohola u sastavu! Mazala sam ga i ranije njime u par navrata ali nisam primetila reakciju. Mozda mu je krema samo iziritirala osip koji je izasao od neceg drugog? Da li je moguce da je reagovao na ribu od juce i da li je moguce da 24h i vise od konzumacije se reakcija ne smanjuje? Molim vas za najiskrenije misljenje. Znaci sve je pocelo od juce od kada smo ovde, tada je jeo ribu, tada sam ga i mazala, nista novo od voca i povrca nije jeo. Mnogo sam se istresirala.
|
|
|
|